Alla inlägg den 11 februari 2014

Av Carina Andersson - 11 februari 2014 22:25

Jobbat idag men endast halvdag då vi hade möte med jobb på eftermiddagen. Bra arbets förmiddag och roligt att träffa alla arbetskamrater på eftermiddagen! Som alltid bjuds vi på kaffe och nåt gott ( som jag alltid, mer elller mindre är ståndaktig till) tackar nej till.......så också idag då det serverades fastlagsbullar......;((((
Suck, jag skulle kunna äta fyra, på en och samma gång!
Hur som helst så har jag lyckats pyssla ihop mitt schema inför Betty's kommande valpisar med ledighet och sommarsemester och det känns otroligt bra!! Då känns det extra gott att jobba lite mer en period;)
Våra hundar har det extremt "förspänt" då de inte är ensamma några längre stunder men Wilmas glädje idag då vi kom hem, kunde man inte missta sig på;)) Hon visste inte var hon skulle ta vägen;))


I dag har jag fått massa med bilder samt film på Wilmas "valp" Sigge som bor i Linköping!! Så himla roligt att se och dessa ska publiceras till valparnas sidor som också innehåller information om dem, etc;) Tack än en gång till Roffe och Anette!!!

På kvällen åkte jag till stallet och pysslade med Amy. Så skönt att lägga på en ren, välvårdad sadel! Allt läder var mjukt och följsamt;) Fick till en bra ridning på en häst som alltid ställer upp och försöker!! Positiv och snäll till max!!


En parantes.......Hästar är STORA djur och i stallet bor där ett tjugotal hästar, allt från unghästar till tävlingshästar som tävlar internationella klasser. Hästar kan enbart med sin storlek vara ganska respekt ingivande och visst, det finns en del som både kan kan sparkas och bitas. I stallet finns där också hund samt stallkatter och ALLA, inkluderat hästarna är genomsnälla att hantera........MEN, vi har ett FARLIGT djur i stallet och det är den som är mest agressivast och tillika den mest svårhanterligast av dem alla........nämligen och håll i er nu............... en
kanin vid namn Fluffy!!!!;)))))) Han brukar springa lös för motion och stimulering men då är han både hunden och katternas STORA skräck;)) Oftast är man snäll när man ger hästarna morötter och sticker till Fluffy en morot men med STOR risk för att bli underarms amputerad!!! Men trots hans egensinnighet är han väldigt SÖT;))


Härligt att komma hem och hålla kväll och mannen som varit snäll och satt igång kaminen med skön värme!!


Carina

Presentation


VÄLKOMMEN TILL MIN BLOGG!!!

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2014 >>>

Fråga mig

5 besvarade frågor

Senaste inläggen

Väderprognos

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards