Direktlänk till inlägg 21 juli 2013

UNDERBAR HELG

Av Carina Andersson - 21 juli 2013 22:57

Denna helgen har Bosse, jag, Wilma och Betty varit i Köping på utställning! Vi åkte i fredags och bokade in oss på Best Western hotell. Jag tror aldrig att vi bott närmre en utställningsplats som vi gjorde nu, rakt över gatan bara;))
Tjejerna är så otroligt duktiga att ha med sig!!
Vi stämde träff med Mathias och Sofie i Karlstad på vägen upp och det var så himla roligt att träffas igen!!! Vi har ju inte sett dem på läääääääänge! Bosse gick "bet" på drygt en hamburgare då en fiskmås, helt fräckt kom flygande in över vårt bord och snodde hamburgaren ur händerna på honom!!!!

På lördagen var det årets stora begivenhet.......Rasspecialen för Vit Herdehund och det var ett femtiotal hundar på plats!! Så otroligt häftigt att se så många inom sin egen ras! Inget man är bortskämd med här nere från Skåne, i alla fall! Det var också roligt att träffa alla, ja, dem flesta Sunnantorparna med mattar och hussar;)) Men även andra, nya bekantskaper samt att man får ett "ansikte" på dem, som man kanske tidigare bara haft nätkontakt med!
Vi hade otroligt tur med vädret, soligt och fint!
I öppenklass tikar var där 15 stycken representerade varav Betty får ett Excellent men utan CK. Däremot blir hon placerad som fyra och får rosett i alla fall;)
Det var också så roligt att åter igen få träffa/se Beyas ( Sunnantorps stamtik) samt att Bosse också fick se henne! Hon är 13 år gammal men utstrålar livsglädje och är oerhört välbevarad!! Starkt!!!
Mindre roligt var att den holländske uppfödaren, Linda Oosterom tragiskt men stilla, somnade in, i en allt för tidig ålder. Tyvärr fick jag aldrig förmånen att träffa henne.......Hon verkade samt levde för Vit Herdehund!

På kvällen träffades vi, inom Kennel Sunnantorp, hos Gunilla och vi hade en fantastiskt rolig kväll med bred geografi och mycket hundsnack;)))) Det blev grillat med goda tillbehör och kaffe med hur mycket goda kakor som helst!!!!

På söndagen var det dags för utställning igen, Internationell sådan och en spansk domare skulle döma de 16 anmälda Vita Herdehundar.
Domaren var inte allt för generös med CK:na så känslan var väldigt angenäm då Betty får Excellent, CK, vinner öppen klass tikar och slutligen blir 2:a placerad totalt med Res.CaCib Så himla roligt!!!

På vägen hem åker vi inom Linköping och hälsar på hos Sigge, Anette och Rolf! Tack så hemskt mycket för er gästfrihet samt god mat och kaffe och inte minst......så superskoj att träffa Sigge och er igen!!!

Vi "landar" i Skåne igen 20:15, trötta men väldigt nöjda med helgen!!!!!
Bilder kommer!!!!

Carina


 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Carina Andersson - 31 mars 2017 20:57

I dag har jag o mannen haft en kvalitetsdag tillsammans!;) Bosse var ledig och jag tog ut en semesterdag. Så skönt att kunna sova ut!;) Efter en frukost i lugn o ro åkte jag till frissan. Har varit i STORT behov länge men nu så, äntligen! Nu är...

Av Carina Andersson - 30 mars 2017 20:40


I morse var "trenden" bruten......klockan väckte mig;(( Kanske räknas det inte då jag mer eller mindre varit vaken sen 03 med ont i halsen o oförmögen att somna om;( Kändes sådär kul att masa sig iväg till jobb.... Har mått skit kasst o lite lät...

Av Carina Andersson - 29 mars 2017 22:46

Mäkta stolt över mig själv, idag med, förekom klockan;) Mäktig känsla att komma ut i trädgården i denna tidiga morgon o välkomnas av fåglarnas morgon symfoni!! Bra dag på jobb, akuten idag med;) Imponeras av tacksamma patienter trots att de vistat...

Av Carina Andersson - 28 mars 2017 21:34


I går var jag "duktig" o la mig i tid men vad hjälper det när man vaknar o somnar om, om vartannat från 03:00.....;( Jag förekom till o med klockan i morse o steg upp innan den väckte mig! Lite jobbigare ett tag nu, innan arla morgonstund bjuder p...

Av Carina Andersson - 26 mars 2017 21:54

Ganska så skönt nu, vid skrivandes stund, att ha arbetshelgen bakom sig o en välbehövd fridag framför sig!;) Idag skulle jag egentligen ha arbetat en kvällstur men blev tillfrågad om jag inte skulle kunna ta en dagtur i stället o när jag väl sagt ja...

Ovido - Quiz & Flashcards