Alla inlägg den 8 januari 2012

Av Carina Andersson - 8 januari 2012 22:01

Denna helg har jag sett fram emot! Wilma o Betty skulle ställas ut på My Dog, båda dagarna och vi hade bokat hotell så att detta skulle vara möjligt. På fredagen jobbade jag först för att sen åka hem och bistå Bosse med hjälp. Det tar som sagt lite tid i anspråk att förbereda två hundar till utställning samt att packa ner allt som man ska ha med så vi var inte färdiga förrän långt in på kvällen. Därtill ville vi hålla lite kväll och satte oss ner för att se en film. Det visades sig att filmen var längre en normalt så vi kom inte i säng förrän 01:30 för att sen gå upp 03:05.....Hundarna blängde lite surt på oss och undrade nog om vi var helt skruvade, då vi steg upp:))I väg kom vi och resan på 28 mil flöt på och vi anlände till Göteborg i god tid. Totalt var det 12 hundar anmälda i rasen och som alltid inför en utställning, så har man en taggad förväntan om att det ska gå bra. Det är också så himla roligt att träffa/se andra "vitingar" och prata med likasinnade;) Dock var lördagen inte till Wilma o Betty's fördel.....Båda fick Very Good, som i och för sig, inte är dåligt men det är inget man går vidare på och det är ju det man vill;)Efter bedömningen åkte vi till hotellet och checkade in. Det var ett jättefint hotell och rummet var superbra! Wilma o Betty passade på att prova sängen och jag o Bosse trängdes i en tvåsitsig soffa;)Det blev en eftermiddags tupplur och därefter avnjöts varsin pizza. Tjejerna fick också en härlig kvällspromenad.

På söndag morgonen var det dags att åter ta sig till utställningen, försedda med en frukostpåse från hotellet. I dag var det en finsk domare som skulle dömma och lite nervöst var det..... Man vill ju så mycket och man vill så gärna ringa det där samtalet till uppfödaren och meddela glada nyheter;) 

Vilket visade sig att vi också kunde göra! Både Betty och Wilma får Excellent, CK samt att Betty VINNER bästa tikklassen och Wilma blir trea!! Betty hon vinner alltså över championtiken!!! Det var en otrolig känsla!! Så himla roligt!! Därtill får hon sitt tredje Cert, endast 14 månader gammal!! Wilma får Res.Cert samt Res.CaCib I finalen blir Betty BIM men denna finalen hade för mig ringa betydelse, jag tyckte det var en seger i sig, att det hade gått så himla bra;;) 

Sammanfattningsvis så hade vi en härlig helg i Göteborg och vi var ett nöjt gäng som körde hemåt! 


P.s Nu återstår bara det kära "problemet" att få plats med alla de fina rosetterna här hemma;;)) 


Carina

Presentation


VÄLKOMMEN TILL MIN BLOGG!!!

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3 4 5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2012 >>>

Fråga mig

5 besvarade frågor

Senaste inläggen

Väderprognos

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards