Alla inlägg den 22 september 2013

Av Carina Andersson - 22 september 2013 22:32

I lördags kunde vi börja med vår delikata lördagsfrukost för att sen köra till stallet. Carina skulle hålla en Clinic på hemmaföreningen Trolleholms Ryttareförening. Fokus kom att ligga på att delge åskådarna utbildningsskalan och hur man kan träna för att få hästen att stärka sig etc. Medlemmar som var intresserade kunde komma dit och rida och därför var jag och Amy med. Sen red man i grupper om två eller tre. Amy var superduktig och det var jätteroligt att delta! Carina, som alltid lika inspirerande och tillika duktig!
Enda nackdelen var ett dåligt uppslut! Som det känns, så är det många som missat en väldigt bra Clinic! Men för oss som var där, så hade vi en supertrevlig eftermiddag!
På kvällen var det hundbad för Betty och lördagsmys!

På söndagen bar det av till Danmark, Ballerup och utställning för Betty. Det var för övrigt första utställningen för oss och våra hundar i Danmark! Det var givande och definitivt inte sista gången som vi åker till grannlandet!;))
I dag fick Betty den belöning som hon förtjänar! Excellent, CK och slutar som tredje bästa tik!!! Hon får en superfin kritik av domare Jochen Eberhardt från Tyskland. Han är rasspecialist och var inte allt för generös med CK:na. I champion klassen tikar får endast en tik CK!
My, nyss hemkommen från England ställde sina Malamute och Susanne med huskyn Suri, var där med. Tack, ni båda, för en trevlig dag!! My får sitt andra danska Cert på sin egen uppfödda Dexter o ett STORT grattis!!! Jätteroligt för dig My!!!
Vi var mer än nöjda då vi styrde vägen hemåt igen men en vända bortom stallet och Amy, ett inköp på Ica Maxi och inhandlade av färskfoder till vovvarna stod på schemat, innan vi, äntligen var hemma!
Mathias och Sofie stod för matlagningen. Bosse och jag har farit runt och bockat av vår "att göra lista" så nu är vi MER än nöjda! Bettans nya rosetter hänger så fint på väggen;)

Carina

Presentation


VÄLKOMMEN TILL MIN BLOGG!!!

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25 26
27
28 29
30
<<< September 2013 >>>

Fråga mig

5 besvarade frågor

Senaste inläggen

Väderprognos

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards