Alla inlägg den 8 maj 2011

Av Carina Andersson - 8 maj 2011 21:51

I dag var det tävlingsdax med Amy! Var ute i stallet i god tid o fick gjort vid boxen och sen var det Amy´s tur. Borstade minutiöst noga o knoppade manen.

Pållarna ser så sportiga ut när de blir knoppade! Vi var, totalt tre stycken från stallet som skulle tävla idag men på två olika ställen. Roligt med allt prat och förberedelser innan! På med släpet på bilen o lastade in alla saker o sen bar det iväg. 

Väl framkomna så upptäcker vi att Saharas öken har flyttat sig till Eslöv;;;((

Jisses, som det blåste o grusen yrde omkring........ Så mycket för att man stod o borstade minutiöst!!! Tack o lov för att framridningen var i ridhus!!!
Tittade på andra kompisar o deras hästar när de tävlade o lika roligt när man kommer till hästtävlingar som hundutställningar när man träffar "kändisar" o snackar inom sitt intresse område!!! Man peppar varandra o engagerar sig!

Amy fick en bra framridning. Jobbade igenom henne, efter bästa förmåga och stretchade kontra red fram. Vi skulle starta sist o inne på banan känner jag att jag har hästen "framför" mig och hon är mellan hjälperna! Hon känns verkligen som hon är med mig. Visst ett par missar fick vi men min känsla, genomgående, var som beskrivningen ovan o jag var jättenöjd när jag hade ridit färdigt! 

Nu varade inte den glädjen så länge...........I fem minuter ca, eller vad det tog för Bosse att hämta protokollet o meddelade resultatet.........60,7%  

Min första tanke var att Bosse måste tagit fel protokoll!! Men icke;;((

Visst, det ÄR en bedömningssport men det är JÄKLIGT TRIST att få ett sådant nedslående resultat då ens känsla av ritten har varit nåt HELT annat!!! 

I morgon är det JAG som kollar in nya tävlingar! Duktiga Amy ska ut o tävla snart igen! HÄRLIG häst!!!! Som för övrigt var väldigt nöjd att komma hem i sin rena box, ompysslad och trygg i sin blåsfria box!!


Väl hemma så blev det en snabb kopp kaffe o satte igång en maskin tvätt. Efter det gick jag o Bosse ut med Wilma, Betty, Millie o Kellie på en härlig kvällstur!

Nu är man duschad och ganska så sliten efter denna helgen, som så många andra, har gått allt för FORT!!!


Carina

Presentation


VÄLKOMMEN TILL MIN BLOGG!!!

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4 5
6
7 8
9 10 11 12
13
14
15
16 17
18
19
20
21 22
23 24 25
26
27 28
29
30
31
<<< Maj 2011 >>>

Fråga mig

5 besvarade frågor

Senaste inläggen

Väderprognos

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards