Alla inlägg den 9 maj 2011

Av Carina Andersson - 9 maj 2011 22:07

Njae, riktigt så illa är det väl inte men det var lite roligt, dock;) I eftermiddags så tog jag nämligen ut Wilma o Bettan på en härlig promenad. Inte så långt hemmifrån passerar vi en hage med hästar. Hästarna, nyfikna som de kan vara, blir väldigt intresserade av oss, där vi kommer gående och travar fram emot oss. Bettan som sett hela förloppet ( både för ögon samt för sin inre syn) raggar upp sig, ända från svansrot till öronspetsar o ställer sig i "stridspose" mot hästarna o storskäller!!;;;))

O det är här som rubriken kommer in; Hon HAR sett hästar tidigare men som hon, uppenbarligen, glömt!

Jag fick diskutera lite med henne o sagt åt henne att sitta o vara tyst. Vilket hon gjorde. Då blev det godis o klappar. SEN kunde hon titta i lugn o ro. Wilma var väl mindre intresserad av att bara stå där o tyckte att sådant strunt inte var nåt att bry sig på........Suck, sa hennes ögon o uttryck, väldigt tydligt. Då vi gick därifrån så kom nästa roliga grej; Betty när hon skakar på sig, precis som för att tala om, att det där var väl ingetting;;)) Åh, de är för härliga!!

Jag har jobbat halvdag idag för att sen vara på utbildning/förfriskning av HLR. Lärorikt! Killen, brandmannen som höllt i utbildningen var också något att vila ögonen på;;) Snudd på D kupa under tröjan............VAD??? TITTA måste man ju få göra!!!;;)

Efteråt åkte jag o inhandlade lite utställningsoutfit. Roligt att själv kunna se lite prydlig ut! Om inget annat så för helhetsintrycket!

På kvällen åkte jag ut till stallet och red en superhärlig kvällstur med Anna o Britta!! Nu är det HÄRLIGT att ha häst!!! Annat var det i vintras, -27 grader.......


Kaffet till bloggandet är slut o ärligt talat.....även jag, så nu är det natti!


Carina

Ovido - Quiz & Flashcards