Alla inlägg den 25 augusti 2011

Av Carina Andersson - 25 augusti 2011 21:55

En hel del faktiskt!! I morgon är det fredag och för exakt en vecka började min intensiva helg! På fredagen arbetade jag kväll och var inte hemma förrän sent. Upp tidigt på lördagen för vi var bjudna på bröllop i småland. Det var Malle o Niklas som gifte sig och Malle är uppfödare till Easy o Lucky. Det var roligt att få möjligheten att åka till småland på bröllop och det är en speciellt känsla när man får närvara på någons, alldeles viktiga dag! Kyrkan var en mycket fin, medeltida kyrka. Jag fotograferade och ska redigera dessa bilder till helgen. Tror nog att jag fick till en del bra bilder! Jag hade också lovat att vara chauffören hem.......och småland ligger ju inte helt nästgårds precis.......Bosse o jag var i säng till 02:30. Samma dag ringer väckarklockan 06:00!!!! Jag skulle nämligen i väg o tävla med Amy i Hässleholm. Jag kan lugnt säga; Jag var inte pigg......Kändes som om jag druckit hela natten och hade en trötthetskänsla som hette duga!!! Hade det inte varit för ens drivna intresse, så hade det nog varit lätt att strunta i tävlingen. Men nu är man, mer eller mindre galen, o gör saker man inte trodde om sig själv!! 

Amy var lugn o avspänd o vi fick till en bra runda! Protokollet visade att vi klarade vår första kvalgräns, utav två, för att kunna tävla i Medelsvår B!!!!! Vår intensiva träning har börjat ge resultat!! Jätteroligt!!!!! Men det finns fortfarande mer att hämta upp i programmet och som inte är omöjligt att göra!

Jag vill också passa på att tacka Carina, i stallet, för ALL hjälp, stöttning samt engagemang som du visar mig o Amy o ett stort tack för att du ville rida henne!!

Du är bara BÄST!!!

Vi har anmält till ett par, tre tävlingar till, inom den närmsta tiden och hoppas att det går lika bra eller bättre!!!


Det är också snart dax med nya utställningar för vovvarna! Just nu, kom jag att titta på Bettans fina rosetter, från sist och även här får vi hoppas på fortsatt bra resultat!! Jag återkommer!


Carina

Presentation


VÄLKOMMEN TILL MIN BLOGG!!!

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2011 >>>

Fråga mig

5 besvarade frågor

Senaste inläggen

Väderprognos

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards