Alla inlägg under december 2014

Av Carina Andersson - 4 december 2014 23:02

Fri dag och har haft en riktigt skön dag! En lugn förmiddag som bjöd på sovmorgon, frukost i lugn o ro för att sen ta hundarna, tillsammans med Emily och Alice på en underbar samt underhållande tur i skogen. Det var ett tag sedan jag o Emily träffades och det samma måtte Aima tyckt då hon riktigt skrek och studsade jämfota när hon såg Emily;))) Nästan så man blev lite tårögd över ett så översvallande hälsande!!
Därefter åkte jag och handlade och resten av eftermiddagen bestod av att baka lussekatter och överraska mannen med hans favoriträtt........pannbiff och lök!
Två omgångar med lussekatter innebar en till oss och en till mellersta sonen som är barnsligt förtjust i dessa bakverk;)
Turligt nog kom han hem så han fick dem dagsfärska.
Förutom skogspromenaden fick vovvsingarna, senare på eftermiddagen, "motionera" hjärnan då de fick leta godis i trädgården;)
Dem har varit rejält trötta men nöjda över dagen, de med och det var både jobbigt men mysigt att trampa över sex hundar som ville vara sociala vid mat och bak;)))
Härligt att ha dem så nära en!

Carina

Av Carina Andersson - 1 december 2014 23:12

Ingen bokning på jobb när jag vaknade för första gången 05:40 denna första december, måndag o allt.....
Somnande om och vaknade, relativt utvilad 09:20 och kollade telefonen utfall allt........Jodå, ett sms skickat om en bokning på ett boende och arbetstiden 11:00-20:00 bjöd inte på någon bensträckare precis.......
Upp o hoppa, släppa ut vovvar, bädda säng, frukost (väldigt viktigt) , åtminstone kaffet;) för att sen förbereda sig själv för en 8,5 timmes arbetsdag......
Och nu är jag här, tillbaka i soffan, det är sen kväll och arbetsdagen till ända, hästarna fick ett sent kvällsbesök där vi lyckades pricka in alla inackorderingarna ( kul att ses om än för en kort men intensiv stund) Gos med hundar och en konversation med mannen ( ni ser det hela framför er, va???;))) Priorienteringen viktig;))) Alltså vovvar o pållar o sen, ja ni fattar;))

Nu har jag stillat min Facebook abstinens, Wordfeud o Ruzzle med Gunilla så vad ska man nu göra????

Carina

Presentation


VÄLKOMMEN TILL MIN BLOGG!!!

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2014 >>>

Fråga mig

5 besvarade frågor

Senaste inläggen

Väderprognos

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards