Alla inlägg den 20 mars 2014

Av Carina Andersson - 20 mars 2014 20:45

Ytterligare en vecka har gått i de två ”små” valparnas liv och man märker allt mer hur fort allt går nu. De sitter upp helt själv, rörelserna har blivit stadigare när de är uppe och går och de har också börjat intressera sig för varandra genom att busa;) Det är härligt att höra för det kan gå ganska så vilt till med morrande och skällande;)

Det är snart dags för valparna att flytta till nästa valplåda då dem redan har visat tendenser till rymning samt att det är tid att vänja dem vid lite mer liv och rörelse. Det är valparnas utvecklingsfas som får styra och vi ser bara till att det blir så smidigt och naturligt som möjligt.

Tänderna är också på plats ( till Betty’s nackdel, det är inte lätt att blotta magen till två hungriga pirayor med varulvständer) Hennes öron, ben och tassar är också spännande villebråd;)

Vi har introducerat valparna för de andra hundarna här hemma i omgångar och igår fick Wilma komma in till valparna i valplådan. Hon är för övrigt den som varit mest intresserad av valparna och det var riktigt imponerande att se hur dels Betty tillät Wilma att komma upp till valparna men även hur valparna reagerade när det kom en annan ”mamma” o skötte hand om dem. Innan ”besöket” var över så hade vi både Wilma o Betty liggandes i valplådan tillsammans med valpisarnaJ

Betty tillbringar mer tid med oss i vardagsrummet men har stenkoll vid minsta lilla ljud från lådan! Vi börjar allt mer ”få tillbaka” vår spralliga ”gamla” tjej!

Jag skulle så gärna vilja fotografera mer men det är minsann inte det enklaste att få små valpar att medverka på bild!

I dag har valparna och Betty blivit avmaskade och valparna fått sitt första mål mat……..nåja, en liten slutt med majsvälling som smakportion.

Nya bilder finns på hemsidan!

Carina

Carina


Ovido - Quiz & Flashcards