Alla inlägg den 3 juli 2010

Av Carina Andersson - 3 juli 2010 22:44

Nu ska man ju i och för sig inte klaga........men varför kan det inte finnas nåt mellanting!!?? 

I dag skulle jag tävla med Amy på Frosta R, i Hörby. Åkte till stallet under förmiddagen och gjorde hästen fin. I och med värmen så fick framridningen mest bestå av skritt för att sen öka på succesivt. Amy kändes bra idag men både hon och jag kan bättre. Värmen gjorde inte det bättre men det var ju förhållanden som "drabbade" oss alla som deltog. Vi kom i alla fall på en delad 9:e plats, placering bland 39 startande! Vi fick en vit rosett, plakett samt en jättefin, typ pokal. Roligt att man placerade sig!

Kom under dagen, när värmen var som värst, att tänka på vår första start tidigare i år........då var det -15° och nu var det nog närmare 30!!!!! Snacka om kontraster!!!!

Vet inte riktigt vilket jag föredrar att tävla i???? Det är inget roligt när man inte får luft men å andra sidan är det inte heller roligt att frysa så mycket om fingrarna så att man inte har nån känsel i dem!!!


Har målat dörrar och har nu "bara" tre stycken kvar.......

Blir väl ganska så nöjd med resultatet men helt perfekt kan det ju inte bli när man inte sprutlackerar men det är ju faktiskt en kostnadssak. Det är i alla fall vi själv som gjort det!!


Carina

Ovido - Quiz & Flashcards