Alla inlägg den 18 juli 2010

Av Carina Andersson - 18 juli 2010 21:48

Nu är då Bosse hemkommen! Han kom sent i fredagskväll och det är skönt att ha honom hemma igen!! På lördagen steg jag upp 05:40 för att åka till Tollarps Brukshundsklubb. Där skulle jag möta Millie o Kellies uppfödare, Karen och hennes väninna Laila samt vår andra uppfödarvänner, Malle o Niklas. Vi hade en mycket trevlig samt avslappnande dag i goda vänners sällskap och vi fick även bevittna att en collie blev BIS etta!!! Det var nämligen Basil, Karens underbart fina hane och därtill Kellies halvbror som tog hem segern HELA vägen!!! GRATTIS Karen!!!

Vi passade även på att fira Kennel Shep´s framgångar i och med Basil´s världs vinnar titel samt Malles andra Cert på "Blue", också han ett resultat av Karens framgångrika uppfödning! 

När utställningsdagen var över var det dags att vända hemåt. Malle o Niklas skulle följa med mig hem o övernatta hos oss. Vi hade en trevlig kväll och kom inte i säng förrän sent o det var en del som inte klarade av att hålla sig vakna;;)) 


Söndagen har väl passerat ganska så lugnt o inte några särskilda aktiviteter. Jag har ridit Amy hos en kompis och det var helt underbart väder att rida i!! Det finns inte mycket som "slår" en ridtur en sommarkväll!!!


Carina

Ovido - Quiz & Flashcards