Alla inlägg den 16 juli 2010

Av Carina Andersson - 16 juli 2010 22:43

Gud, vad skönt att vara ledig nu, ett par dagar!!! Sitter o väntar på att min käre man ska komma hem. Bosse har varit i Schweiz i en o halv vecka o jobbat men nu är han äntligen på väg hem!! Efter ett par dagar har "ruset" av att han kommit hem, lagt sig och sen är det ytterligare en att plocka undan efter  Skämt åsido, DET ska bli SKÖNT att ha honom hemma igen!!


Häromdagen så blev jag så irriterad.......Ni vet, man sitter o snackar med folk om ditt o datt och sen kommer man in på om man har barn, hus eller lägenhet eller husdjur. Berättar man då att man har sju hundar, så kan vissa människor spontant uttrycka; Nej men usch!!! SJU hundar!!! Undrar just om folk hade sagt likadant om jag berättat att vi haft sju ungar!????? Det är precis som om det vore helt "legalt" att uttrycka sin avsky, bara för att det gäller hundar, eller katter för den delen!!! Hundarna är faktiskt våra "barn" fast det är hundar!!


På tal om hundarna; Det har varit kämpigt för dem med värmen!!!! Stackare! De har bara fått vara ute korta stunder och vattnet i vattenskålen har tömts och fyllts på stup i kvarten. 

Wilma växer och allt är väl inte helt propertionerligt  Men är söt ändå!! 

Häromdagen på valpkursen så var hon väldigt billig efteråt........Så dryg hon var! Hon som annars har varit så duktig o imponerat på många, där i bland mig själv, så bestämde hon sig helt plötsligt för att hon inte skulle lyssna eller gå, för den delen, bredvid mig......hon drog sig sakteliga bort från mig för att sen TOTALT skita i mig!!! Men, men..........Liten bebis i kombination med träna, träna. Antar att det blivit lite siså där med träningen för renoveringen här hemma......


Tränat med Amy, ridit ut lite men annars så har vi inte gjort så vansinnigt mycket. 


Carina

Ovido - Quiz & Flashcards