Alla inlägg den 4 juli 2010

Av Carina Andersson - 4 juli 2010 23:14

Steg upp relativt tidigt och söndagsfrukosten avnjöts utomhus! Det uppstod dock ett mindre "ilandsproblem".......äggen är jättejobbiga att skala!! Jag hävdar å det bestämdaste att det är Bosse som inte spolar tillräckligt med kallt vatten på äggen men det tycker inte han. Alltså så är det fel på hönsen  


Vi har haft en gammal bil som stått på vår garageuppfart, hur länge som helst, och denna ska nu hämtas och köras till bilarnas evigt gröna ängar. Men i väntan på det, tisdag då, så har vi baxat ut den på gatan. Detta gav mig en anledning till att städa garageuppfarten på ogräs o annat "trevligt" och till hjälp hade jag den 15 åriga sonen. Det blev mycket "peptalk" och lite mutor för att uppmuntra sonen att vi gjorde ett hederssamt arbete och att resultatet.......i slutändan skulle bli superbra!! Alla mina egna tankar om att det var ett skitarbete av inte dess like, var bara att svälja ner och se lycklig ut........

Hur som helst så blev det jättefint!!!!

Där i mellan har jag tvättat o hängt ut tvätt. En massa maskiner har jag hunnit med idag! 

Sonen (samma son) och jag har också varit och inhandlat mat, två nya säckar, till hundarna. Nu fick det bli Royal Canin. Som uppfödare tycker jag att man får en bra rabatt! 


Den andra sonen visade också sig från den ljusa sidan och gjorde en JÄTTEGOD middag!!! Han hade gjort grillspett med fläskfilé, lök och färska championer och vid sidan om detta hade han tagit cocktail tomater, också dem på spett. Till detta hade vi nypotatis och kall sås. Till dricka blev det öl. SMASKIGT!!


Senare på kvällen mötte jag upp en ridkompis och hennes häst nere vid Saxtorps sjöarna och sen red vi en underbar kvällsritt!!! 

Jag har en dröm och förhoppning, att jag o Amy, innan sommaren är slut ska komma ner till havet och skritta en lång tur precis vid vattenbrynet. Det hade varit underbart!! 


Nu har jag duschat en välbehövlig dusch och ska nu dricka kaffe o "varva" ner innan det är dax att gå o nanna. Ska börja jobba i morgon. 


Carina

Ovido - Quiz & Flashcards