Alla inlägg den 22 augusti 2010

Av Carina Andersson - 22 augusti 2010 23:34

Satte in en annons om våra bokhyllor på blocket i morse, vilket resulterade i att de är sedda, köpta o avhämtade i DAG!! Kanonskönt  

Nu har jag sålt vår soffa samt bokhyllor inom loppet av en vecka och inkasserat 5000:-

Fast i går spenderade vi en massa mer pengar.......Vi beställde nämligen en ny soffa, soffbord, matta, sidebord samt matgrupp med 8 stolar. Soffan är en STOOOOR en, med 80 cm sittyta att bara krypa upp i. Divansoffa i svart/grå tyg. 

Borden är i ek med granitskiva, liksom sidebordet. Stolarna är också de i ek med skinn i sits o delvis i rygg. LÄNGTAR tills allt är klart i rummet o allt är på plats!! 

Vecka 40 får vi möblerna o då ska rummet vara helt klart. I dag har Bosse satt reglar i taket, märkt ut, borrat o sågat hål till våra spottar som vi ska ha infällda. 


I dag har jag ridit ut med Carina o Mathilda. Det var en skön runda, bland annat över stubbåkrar. Amy var pigg o glad o uppskattade turen. 

Har bokat in ett par tävlingar samt tagit sikte på ytterligare en i alla fall.


Kellie o Wilma är anmälda till utställning o Wilma är också anmäld till Malmö Valp i november. Ska bli spännande att se om domarna tycker hon är lika fin, som VI tycker!! 


Carina

Ovido - Quiz & Flashcards