Alla inlägg den 27 augusti 2010

Av Carina Andersson - 27 augusti 2010 21:00

Lite typiskt att vakna med huvudvärk på ens fridag men samtidigt skönt att slippa jobba med det! Körde Marcus till skolan o väl hemma igen så fick Wilma mat o sen la jag mig på soffan med min bok en stund o sen somnade jag en stund. 

Väl uppe igen så fick det bli lite kaffe o vovvarna fick busa av sig i trädgården. Tjejerna leker som bara den o det är jätteroligt att bara sitta o titta på dem;;)


Bosse hade köpt spotlights till taket, som ska fällas in men dessa var jag, efter diskussion fram o tillbaka, o bytade idag till en storlek mindre. Jag fick också passat på att få bytt lamporna på min bil, då båda var sönder. Nu kan jag SE!!! 

Marcus skulle hämtas strax efter 15:00 så jag hade lite tid att spendera i lite affärer. Jag fick kollat i ett par presentaffärer i Lomma. Jag letade efter en speciell sorts lampa som jag gillar skarpt men som jag inte hittat. NU hittade jag den idag, i en ZOO affär, i just, Lomma men de säljer även lampor!! Kanske ska jag nämna att jag inte bara hittade en lampa som jag ville ha, utan TVÅ!! Så dessa blev reserverade till oss!! 


Klippte gräset, attans vad det växer nu men grönt o fint är det! Nu får doggisar lättare för att "hitta" godis. Jag brukar nämligen kasta ut ett par deciliter torrfoder till dem, att leta upp o de tycker att det är jättespännande. Alla utom Easy då, för han verkar inte riktigt förstå varför man inte får maten i skålen  


Carina

Ovido - Quiz & Flashcards