Alla inlägg under maj 2011

Av Carina Andersson - 7 maj 2011 21:44

Jag har nämligen fått min efterlängtade VITA IPhone 4!!!! 

Har en JÄTTESNÄLL man!!!! ( vilket jag oftast brukar säga också till honom)

Inte bara för ovanstående, för i går bytte han däcken på hästtransporten och idag har han varit så jättegullig o ombesörjt så att allt är klart till tävlingen i morgon med Amy!! Jag har INTE "legat" på sofflocket precis.......Jobbade i går kväll och sen infann jag mig på hemmaklubben 07:35, min första fridag och gjorde min funktionärsdag till 19:00!! LÅÅÅÅÅÅÅÅNG dag men jag har sett många fina hästar o ritter, skoj!!! 

Det har varit ett underbart väder idag och hundarna har varit ute mycket o länge!

Snart är det sängdax men först ska jag ta min invanda "surfarrunda" och kanske hitta lite roliga o nyttiga? appar till min nya mobil 


Carina 

Av Carina Andersson - 5 maj 2011 22:16

Rubriken syftar till kläder, eller rättare sagt, storlekar på kläder! Men mer om det lite längre ner.....

I dag hade jag fridag, ja eller en halv sådan blev det då jag var på utbildning på eftermiddagen. På vägen hem åkte jag inom Satchmos o köpte hundmat till vovvarna. Två stycken 18 kg säckar blev det o 1200:- fattigare;((

För dem som undrar så går det nog åt det dubbla på en månad. Alltså inte helt billigt med att ha många hundar! Å andra sidan ger dem så mycket tillbaka o nåt ska man ju lägga pengarna på, eller hur?? 

Då jag inte blivit "bönhörd" av min man ( har jag tur så läser han kanske gårdagens inlägg i morgon i stället) så tittade jag själv på en Iphone i dag o den var fiiiiiiin 

Jag passade på att smita inom ett par klädesaffärer för att titta på nya utställningskläder o hittade faktiskt en mycket trevlig kavaj o ett par svarta byxor. Då jag inte ( som vanligt) kunde bestämma mig, så fick jag det undanhängt tills nästa vecka. Hoppas att mannen kan följa med som smakråd........Så, till rubriken; Hos den klädkedja som hade kavajen o byxorna ( o det var inte hos Rund

& Go) så kunde jag ha storlek 38;;)) Stärkt av detta gick jag till en annan klädkedja för att hitta andra utställningskläder. Väl där o efter att ha sett ut potentiella kläder, för ändamålet, så tog jag givetvis SAMMA storlek. Funderade över om jag egentligen behövde pröva innan jag lade undan dem men tänkte att det nog blev bäst och vad händer??? Jag hade ÖKAT en storlek SAMTIDIGT som jag faktiskt rört på mig ett antal meter för att komma till den aktuella affären som jag nu var i!!!!!!! 

Jag tror att jag ska hålla mig till den första kedjan!!


Carina 

Av Carina Andersson - 4 maj 2011 22:12

Jobbat idag och det har varit en bra dag! Träffat många o alltid lika trevliga arbetskolleger, skoj! 

I kväll har jag tränat med Amy för Carina o det gick, som alltid (när Carina tränar oss) bra! Det är tävling till helgen. 


Angående våra andra fyrbenta så har en del av hundarna varit på utställning. Vi var i Falsterbo/Skanör Brukshundsklubb på annandag påsk o då ställdes Millie, Wilma o Betty med mycket bra resultat. Millie blev BIR o hon var jätteduktig! Pigg o alert var hon och hade STOR koll var matte hade godiset o ställde sig, till stor del, upp sig själv  

"Lilla" Bettan blev BIR valp o skötte sig strålande! Wilma fick nöja sig med en slät etta. Vilket hon tog igen i Smålandsstenar helgen därpå! Där fick Wilma "betyget" Exellent!! Jätteroligt! Betty var absolut, som sig bör, inte sämre! BIR valp även här och trea i gruppen!! Lägg till en STRÅLANDE kritik, så har ni en supernöjd matte o husse!!  

Millie o Kellie var också med och det blev minst sagt jobbigt! Jag anmälde nämligen fyra hundar till denna utställningen, då de skulle ha samma domare o bedömas i samma men då vi kom fram upptäckte vi att det var domarändring...... Alltså kändes det lite smått stressat då vi var tvungna att hålla reda på båda ringarna....... My visade Kellie, som alltid, till sin fördel men idag så fick båda tjejerna nöja sig med Very Good. Men jag var nöjd med deras insats! Duktiga tjejer allesamman o helt okomplicerat, så sätt, att de har förmågan att prestera men sen koppla av!


Våren har eller trodde vi i alla fall, var kommen men de senaste dagarna har vi fått skrapa rutorna på bilarna  JAG är i alla fall glad över att vi inte planterat ut vårblommorna ännu! Fast vi har hunnit påbörja första "etappen" i trädgården. Gräset är klippt och en del rabatter har rensats. 


I kväll har jag anmält Wilma o Betty till en ny utställning. 


Allt för ikväll!


Carina

P.s Som JÄTTEGÄRNA vill ha en vit IPhone 4!!!!!!!!!

Läser du detta Bosse, så vet du vad du kan överraska mig med;;;)) Glöm inte det lila skalet o det ska vara en 32 mp o med samma nummer;;)) Puss o Kram Älskling  

Av Carina Andersson - 2 maj 2011 22:59

Men NU har jag tänkt att ta i tu med bloggandet igen!! Som ni nog märkt så har den där f-------ade hemsidan ställt till en hel del huvudbry för mig och jag har berikats med ett antal nya grå hårstrå......Inte heller har jag haft någon att fråga om hjälp eller diskutera lösningar med, så det har varit FRUSTRERANDE!!!  

Nu hoppas jag i alla fall att allt ska fungera som det ska! Jag funderade på att skriva att jag även hoppades på att den nya hemsidan skulle falla er, läsare/besökare i smaken men det gör jag inte......JAG tycker i alla fall att den duger, alldeles jättebra! Naturligtvis kan man ( om man har nerver till det) att utveckla ytterligare men inte nu. Jag får ta det allt eftersom. 


Det har i alla fall hänt en del annat med här hemma under tiden men mer om det en annan dag......Klockan är mycket o sängen kallar!!!!


Välkomna tillbaka i alla fall!! Det ska bli roligt att "snacka" med er igen!!!


Carina

Ovido - Quiz & Flashcards