Direktlänk till inlägg 15 augusti 2010

VÅR DOTTER HAR GIFT SIG!!!

Av Carina Andersson - 15 augusti 2010 22:08

Så har då vår "lilla" dotter fått sina drömmars prins!! O inte var det så längesen som hon bara var vår lilla tjej!

I går, den 14/8 så gifte sig My o Rickard i Vitaby kyrka och vilket bröllop det blev!! Det fanns inget som hade lämnats åt slumpen utan allt var planerat med största omsorg! Kyrkan ligger i det natursköna österlen. Det var en liten kyrka som därmed blir mer personlig. Efter den fina vigselakten med fin musik, solistsång och många glädjetårar så samlades vi på kyrkbacken och fick släppa upp hjärt formade helium ballonger i skyn ( också detta arrangerat av brudparet). Det var nästan så man kunde tro att vädergudarna också var styrda, då bruden endast fick lite regn i "kronan" i övrigt så var vi förskonade för regn, åtminstone till de viktigaste ögonblicken. Därefter så åkte vi i samlad trupp till Bjärsjöladgårdsslott dit brudparet anlände med häst o vagn och det var en upplevelse att se dessa två stora frieserhingstar som lyste med uppgiften!


I den del av slottet där festen höllts var smyckad och dekorerad av My o Rickard. De hade gjort fina bordsplaneringskort, satt upp foto av respektive gäster och lite personligt om var o en av oss. Detta visar verkligen hur omtänksamma My o Rickard är; De ville även "lyfta" fram var o en som är betydelsefulla för dem!!Vi åt underbar mat o drack gott. Alla trevliga människor som var där och alla fina tal som höllts!!! Senare på kvällen var det dans med DJ!

Jag kan inte återge denna dag i detalj med allt det fina, underbara som vi upplevt, tillsammans med My o Rickard.....då skulle jag fylla "nätet"!!


I stället väljer jag att delge några bilder och åter igen ( jag vet inte vilken gång i ordningen) uttrycka mitt varmaste tack o lyckönskningar till brudparet....

Det har varit en UNDERBAR dag som jag ALDRIG glömmer o LYCKA till!!!!


Kramar

Mamma, Carina


     

           

 
 
Ingen bild

Frugan

16 augusti 2010 10:41

tack så hemskt mycket mamma för era fina tal och er närvaro. vi kommer heller aldrig till att glömma denna underbara dag!!!!

kram fru wendel

Carina Andersson

16 augusti 2010 14:09

Hejsan Frugan Wendel!

Låter det föresten inte lite yngre med Andersson???;;)) Kanske är det så, att det är DU som ska permenentat hår??

Inte behöver ni tacka, det är VI som ska göra det!! Däremot var det en ära att vara med på er stora Dag!

Kram
Fru Andersson ( inte en dag över 30 o med en frisyr som framhäver det )

 
Ingen bild

Fredrik W

16 augusti 2010 15:27

Det var verkligen en underbar dag med massa underbara människor och ett underbart brudpar! Nu håller vi tummarna från att inga vulkaner vaknar till liv så herr och fru Wendel kan njuta av sin smekmånad!

Bilderna du tog på brudparet innan kyrkan vart ju riktigt fina!

/Svärsonens broder

Carina Andersson

16 augusti 2010 15:53

Hej Fredrik!

Visst hade vi det otroligt bra!! Det var verkligen en dag att minnas, för tid o evigt! Det känns hur bra som helst att gift bort sin dotter, till en sådan underbar familj som er!! Ni är TOPPEN!!!
Jag tror paret Wendels bröllopsresa blir alldeles förträfflig, om inget annat så får de lugn o ro, utan alla vovvar o så får de passa på att bara ta hand om varandra, precis som det ska vara!!!
Tackar för komplimangen om mina foto;;) Men det kan ju inte bli annat än fint, på ett sådant par!!!
Kram igen........Föresten.......Har du rakat dig???;;))

Carina
P.s Hälsa familjen

 
Ingen bild

Fredrik W

16 augusti 2010 15:38

Kan även tillägga att det var ett jäkla jobba att blåsa upp (var riktigt bra tryck i heliumbehållarna) och framförallt knyta alla balonger! Mina fingertoppar domnade av mot slutet, vilket inte gjorde det lättare!

Men vad gör man inte för sin bror och svägerska inför deras bröllop?

Carina Andersson

16 augusti 2010 15:48

Hej min andra "son"!!

Stackars dig!! Men det blev så fint med ballongerna, ja, allt i hopa var helt underbart!!
Kram
Carina

 
Yvonne K

Yvonne K

16 augusti 2010 18:09

Vilken underbar dag ni haft!!! Jag ber att få översända varma lyckönskningar till ett mycket vackert brudpar. Såå fina foton!!! Förstår att du är mycket glad och stolt Carina. :))

Ha det gott.
Kramar

http://yvonnek.bloggplatsen.se

Carina Andersson

16 augusti 2010 22:18

Hej Yvonne!

Jo, vi hade verkligen en underbar samt minnesvärd dag!! Jag lovar att meddela dina lyckönskningar till My o Rickard. Tack också för komplimangerna angående fotona. Jag fick ju äran att ta foto då My o Rickard önskade det. Lite pirrigt då man visste att ingen proffs fotograf skulle ta foto. Men det gick ju bra, som väl var;;))
Jag kan lova att jag kände mig stolt!!!
Kramar
Carina

 
Ingen bild

Sussi

17 augusti 2010 21:04

En helt underbar dag i lördags! Ett så vackert bröllop och brudpar, dina bilder visar hur tjusigt det var.Tyvärr blev inte mina kort så bra.
Nu har väl det äkta paret gett sig iväg till Island, hoppas att det blir en spännande men även en avslappnande resa, det kan de behöva efter allt arbete med bröllopet.
Jag passar på att skicka en hälsning till familjen Wendel i Stockholm via Fredrik W, trevligt att träffa er!
Sussi

Carina Andersson

17 augusti 2010 21:18

Hej Suss!

Visst hade vi det jättebra! Synd bara att det går så himla fort! Jag är himla stolt över allt My o Rickard ordnat så visst är de värda sin resa o bara rå om varandra!
Har du en önskan om en bild så är det bara att säga till, så kan vi ju ordna det!
Hoppas att ni "kurerade" er under dagen men visst var man sliten;;))

Kram
Carina

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Carina Andersson - 31 mars 2017 20:57

I dag har jag o mannen haft en kvalitetsdag tillsammans!;) Bosse var ledig och jag tog ut en semesterdag. Så skönt att kunna sova ut!;) Efter en frukost i lugn o ro åkte jag till frissan. Har varit i STORT behov länge men nu så, äntligen! Nu är...

Av Carina Andersson - 30 mars 2017 20:40


I morse var "trenden" bruten......klockan väckte mig;(( Kanske räknas det inte då jag mer eller mindre varit vaken sen 03 med ont i halsen o oförmögen att somna om;( Kändes sådär kul att masa sig iväg till jobb.... Har mått skit kasst o lite lät...

Av Carina Andersson - 29 mars 2017 22:46

Mäkta stolt över mig själv, idag med, förekom klockan;) Mäktig känsla att komma ut i trädgården i denna tidiga morgon o välkomnas av fåglarnas morgon symfoni!! Bra dag på jobb, akuten idag med;) Imponeras av tacksamma patienter trots att de vistat...

Av Carina Andersson - 28 mars 2017 21:34


I går var jag "duktig" o la mig i tid men vad hjälper det när man vaknar o somnar om, om vartannat från 03:00.....;( Jag förekom till o med klockan i morse o steg upp innan den väckte mig! Lite jobbigare ett tag nu, innan arla morgonstund bjuder p...

Av Carina Andersson - 26 mars 2017 21:54

Ganska så skönt nu, vid skrivandes stund, att ha arbetshelgen bakom sig o en välbehövd fridag framför sig!;) Idag skulle jag egentligen ha arbetat en kvällstur men blev tillfrågad om jag inte skulle kunna ta en dagtur i stället o när jag väl sagt ja...

Ovido - Quiz & Flashcards