Alla inlägg den 10 januari 2013

Av Carina Andersson - 10 januari 2013 20:20

I dag har det inte varit "min" dag;( Jag blev väckt strax över 08:00 om en arbetsbokning som inte rörde denna dagen;( Sen fortsatte det när jag kom upp och mellersta sonen påpekade någonting om dammsugning för hundarna fäller........Vem vet? Jag kanske ska ställa klockan för att gå upp och dammsuga? För er som inte kanske känner mig eller vet hur här ser ut, här hemma så kan jag upplysa att vi har skickat många dammsugare till dammhimmelen! Det dammsugas så ofta att när vi bytande ut köket, så kunde vi skippa städskåpet, då,dammsugaren alltid står framme eller är i bruk!
Jag har tom börjat lära Wilma att sätta på dammsugaren, med hjälp av klickern;)
Sen ringde läkaren om min morbror och gav nerslående besked....Det finns inte mer för dem att göra än att ge honom en lugn och smärtfri sista tid;(( Jag tycker naturligtvis att det är väldigt skönt för honom men det är ytterligare en, i nära släkt som går bort och man vill att alla skulle kunna leva friska och i evighet.
Jag trodde en promenad med Wilma, Bettan och Lucky i skogen skulle kunna lindra lite men de var fullständigt, skitjobbiga, alla tre;( Lucky hade jag lös till en början men den gick som i sin egen lilla värld och Bettan drog på i kopplet, som om hon inte gått i koppel förr och Wilma, var än här och en där........SUCK!
När jag sen skulle köra o handla så körde jag runt och letade p-plats och hittar en, slänger ut blinkersen och vips, så hade jag ett r.......hål som slänger in sin bil direkt framför min, så att jag fick stå på bromsen;((( Då var jag så jäkla uppretad, att jag hissade ner rutan och sa, några väl valda....
Jag var beredd på att köra om han skulle bli helt galen på mig.......Kanske hade det varit bättre.......för det han gjorde, bidrog ännu mer till att jag blev@@@@@Han nonchade mig!!! Grrrrr!!

Vad som däremot har varit positivt idag, var en härlig ridtur med Amy som uppskattades av både mig och henne! Jag vill också, ytterligare en gång gratulera Christel i stallet, till att hennes fina Blanceflor, nu äntligen är hennes!!!! Jag gläds med dig!!
Jag är också fortfarande kompis med sonen, som antydde att jag kanske hade nån hormonsvängning ( jag avråder dig, Bosse med BESTÄMDHET, att ALDRIG, ens antyda det) och vovvarna är nospussade;))
Det ska bli skönt att få gå och lägga sig!!!

Carina

Ovido - Quiz & Flashcards