Alla inlägg den 8 maj 2014

Av Carina Andersson - 8 maj 2014 22:37

Nu har jag möjlighet att sammanfatta ett par dagar! I går blev valparna veterinärbesiktigade och hade det varit lika lätt och smidigt att besiktiga hästar........ja, då hade ingen som går i hästköpartankar behövt att oroa sig;)

Men allting var bara bra och det gnyddes bara lite när det blev dags för chippet;(

Bilåkandet gick också bra, visst, lite gnyende men i det stora hela så var de väldigt duktiga! Däremot luktar det inte 4711 i min bil längre (om det någonsin gjort det) då båda valparna både kräktes och bajsade.......

Det var ungefär gårdagen och denna dagen började med migrän......;((( Inte roligt men efter diverse värktabletter var det dags att köra till djursjukhuset med Betty för omläggning. Proceduren är sådan att man lämnar en viss tid på morgonen och återkommer under dagen och hämtar hem. Under tiden åkte jag till stallet och fixade med Amys box o gullade sen hem och omstruktuera "hagar" till valpar och Betty, tvätta och allmänt plocka undan för nu i kväll skulle Movits matte o husse äntligen få hämta hem sin "lille" kille. Elin studerar och hade en del sluttententor som hon ville ha avklarade innan Movits kom hem så det är därför det inte blev förrän nu, han åkte hem.
Som jag, säkert till 120% skrivit innan så saknar man de små redan innan de åkt;( Man har ju varit med på "hela resan" så att säga och det är som att ta farväl till ett av sina barn......Var och en individ har ju olika personlighet och de gör, ofrånkomligt spår hos en!

Samtidigt är känslan av att se ett ungt par, som väntat så länge på detta ögonblicket så häftig och total och alla ens egna och kanske lite egoistiska tankar suddas ut! Nu kommer det en ny, spännande fas vid för Movits och hans unga familj och vi önskar dem ett STORT LYCKA TILL!!!

Mamma Betty sänder en hälsning från "sjukhagen" och sänder nospussar från oss alla!

Carina


Michel, Movits o Elin ska åka hem och tänk att kunna få vara delaktig i denna glädjen!

 

Presentation


VÄLKOMMEN TILL MIN BLOGG!!!

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15 16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2014 >>>

Fråga mig

5 besvarade frågor

Senaste inläggen

Väderprognos

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards