Direktlänk till inlägg 27 april 2010

KÄNNS SOM EN EVIGHET.......

Av Carina Andersson - 27 april 2010 22:28

Nu har jag inte skrivit på ett tag för jag har inte mått så bra:(

Trodde först att jag skulle bli jätteförkyld men det blev "bara" feber, ont i hela kroppen och kände mig som en urvriden trasa.

Men NU är det bättre och skönt är det!!


Kellie fäller som ett mindre såll här hemma. Det var ju i och för sig väntat men vilket RAS!! Hon ska i de närmaste dagarna i ett bad, det brukar göra susen! 

Millie är inte direkt bättre så det blir väl ett bad, även där:) 

Rocky badades ganska så nyligen och säga att han fällde var ett understatement om nåt::) Men fin blev han!! 


Jag har föresten läst en väldig bra bok som jag varmt kan rekommendera! Innehållande en blandning av spänning och komiska kommentarer. Helt klart underhållande!


   

En helt vanlig novemberkväll väntar kriminalinspektör Dennis Milne, en mycket ovanlig polisman, på att tre män ska anlända till parkeringen utanför hotell Traveller’s Rest i London. Cynisk och avtrubbad, har Milne en sidoinkomst från att göra det han gör bäst: att straffa kriminella. Men den här gången går något fel. De tre förmodade knarklangarna som han dödar, visar sig vara tre helt oskyldiga människor, och deras död blir början på en utredning som betyder bekymmer för både honom själv och hans samvete.

Mindre än tolv timmar senare är Milne ute på gatorna igen. Den 18-åriga Miriam Fox har hittats med halsen avskuren vid Regent's Canal. I sitt desperata arbete med att sätta fast Miriams mördare avslöjar Milne ett nät av garvad brottslighet i Londons undre värld, långt mer chockerande än han kunnat föreställa sig. Kan han undgå att ställas till svars för sina egna brott och samtidigt lösa ett fall som är så vidrigt att det kan vara hans egen räddning?

Tiden rinner iväg och alla inblandade ser till sig själva medan ett moralkrig utkämpas i en avfällig polismans inre i denna fängslande debut.


Jag har påbörjat den andra boken av samma författare och det börjar sina i bokhögen efter rean men det är avkopplande att läsa!

Andra avkopplande saker som jag roat mig med var en härlig uteritt på Amy i kväll. Jag lät henne klättra lite samt lite lösgörande, nerläggande galopp. Träningsdax i morgon!!


Carina

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Carina Andersson - 31 mars 2017 20:57

I dag har jag o mannen haft en kvalitetsdag tillsammans!;) Bosse var ledig och jag tog ut en semesterdag. Så skönt att kunna sova ut!;) Efter en frukost i lugn o ro åkte jag till frissan. Har varit i STORT behov länge men nu så, äntligen! Nu är...

Av Carina Andersson - 30 mars 2017 20:40


I morse var "trenden" bruten......klockan väckte mig;(( Kanske räknas det inte då jag mer eller mindre varit vaken sen 03 med ont i halsen o oförmögen att somna om;( Kändes sådär kul att masa sig iväg till jobb.... Har mått skit kasst o lite lät...

Av Carina Andersson - 29 mars 2017 22:46

Mäkta stolt över mig själv, idag med, förekom klockan;) Mäktig känsla att komma ut i trädgården i denna tidiga morgon o välkomnas av fåglarnas morgon symfoni!! Bra dag på jobb, akuten idag med;) Imponeras av tacksamma patienter trots att de vistat...

Av Carina Andersson - 28 mars 2017 21:34


I går var jag "duktig" o la mig i tid men vad hjälper det när man vaknar o somnar om, om vartannat från 03:00.....;( Jag förekom till o med klockan i morse o steg upp innan den väckte mig! Lite jobbigare ett tag nu, innan arla morgonstund bjuder p...

Av Carina Andersson - 26 mars 2017 21:54

Ganska så skönt nu, vid skrivandes stund, att ha arbetshelgen bakom sig o en välbehövd fridag framför sig!;) Idag skulle jag egentligen ha arbetat en kvällstur men blev tillfrågad om jag inte skulle kunna ta en dagtur i stället o när jag väl sagt ja...

Ovido - Quiz & Flashcards