Alla inlägg den 12 april 2010

Av Carina Andersson - 12 april 2010 21:44

I dag har jag varit fri. Körde Marcus till skolan och sen åkte jag hem o "hällade" mig på den nya soffan en liten stund  

Efter att ha samlat krafter så släppte jag ut hundarna i trädgården, det var en UNDERBART väder!!! Jag har tvättat ett antal maskiner idag och jag har kunnat hänga tvätten på tork, UTE!! Det är underbart att kunna göra det och tvätten luktar så gott! Mellan tvättarna så gick jag med hundarna i trädgården och pulade. Hundarna njöt nog lika mycket som jag gjorde o Millie o Kellie har hittat på en ny lek! De tar varsin "dragtrasa" och sen springer de o jagar varandra  

Men det är så underbart att se dem och vi passade på att vara ute i ett par timmar, minst! 

Efter att ha hämtat Marcus så åkte vi bort till stallet och tittade på Venus föl. Han är GUDOMLIGT söt den lille och Marcus som inte annars har så stort intresse för hästar, smälte som smör i solen!!! Jag tror vi satt i boxen och bara tittade i en halvtimmes tid! Ljuvligt och otroliga djur är!!

Amy vilar idag. Det är tävling till helgen.

Efter middagen tog jag, Mathias o Marcus alla hundarna och gick en härlig kvällspromenad!

Jag har NJUTIT idag!!


Carina   


Lite bilder från idag

     

Av Carina Andersson - 12 april 2010 08:46

Godmorgon! Då var det dags att presentera ytterligare en bok från bokrean. Boken jag läst heter Honungsfällan av Unni Lindell. Till en början var jag inte så imponerad  men författaren hade en förmåga att bygga upp bokens handling och inlevelse allt eftersom och inte minst spänningen! Samtidigt var det en läskig bok då det faktiskt kan hända och tyvärr, gör med.....


Carina

     

Vera Mattson avskyr när skolbarnen tar genvägen genom hennes trädgård. Hon har varnat dem, men de lyssnar inte, och hon är för gammal för att jaga ifatt dem. En dag försvinner en av pojkarna på vägen hem. Och Vera var den sista som såg honom i livet. 

Några dagar senare hittas en ung lettisk kvinna död. Sent på kvällen har hon lämnat sin arbetsplats och blivit påkörd av en bil. Men hon har även skador som inte kan ha orsakats av bilen. 

De två fallen verkar till en början inte ha något med varandra att göra. Men så upptäcks en gemensam nämnare som antyder att det trots allt kan finnas ett samband. Samtidigt som det pågår en uppslitande maktkamp inom Oslopolisen måste Cato Isaksen och hans kollegor göra allt för att hitta kopplingen mellan händelserna. Maktkampen visar sig dock bli helt avgörande för fallets lösning innan katastrofen är ett faktum. 

Presentation


VÄLKOMMEN TILL MIN BLOGG!!!

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15 16 17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27 28 29 30
<<< April 2010 >>>

Fråga mig

5 besvarade frågor

Senaste inläggen

Väderprognos

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards