Alla inlägg under februari 2011

Av Carina Andersson - 9 februari 2011 21:20

Vad SKÖNT att vara fri i dag!! Gick upp med övriga i familjen o åt en lätt frukost. Betty fick också sin frukost o sen gick vi faktiskt o vilade oss en stund. Jag hade huvudvärk till tusen, tror att det var efter löparbandet igår.......jag har nämligen en benägenhet att dricka för lite! 

Hur som helst så har det varit ett UNDERBART väder idag och man har hört fåglarnas kvitter!! LJUVLIGT!! Små, små, tecken på att våren ligger bakom knuten! Att det ser tar lite tid men den kommer väl nån gång!

Jag passade på att ta Millie, Kellie o Wilma på en timmeslång promenad. Kellie fick gå lös, den mesta tiden. Hon håller sig nära matte, hon;;)) Millie var också jätteduktig idag.....jag tränade Wilma lite och under tiden så satt Millie snällt o väntade tills jag kallade, duktig tjej!! 

I kväll kunde jag ÄNTLIGEN åka ut till stallet! Red Amy och pratade med tjejerna, SKOJ!!!!


Carina

Av Carina Andersson - 8 februari 2011 22:14

Riktigt otäckt var det.......att ligga i sängen och höra stormen rasa utanför! Ett tag var jag övertygad om att fönstret skulle åka med ut! Mathias hade heller inte kunnat sova och flera jag pratat med idag upplevde det likadant, FY!!

Jobbat idag, började 12:00 o slutade 20:30. På vägen hem hade jag en ingående diskussion med mig själv.......den "sunda" Carina mot den "bekväma" Carina - Gissa vem som vann! Jo, den sunda! Fast det satt HÅRT inne!! Belöningen blev att jag gjorde ett person bästa sen jag slutade att röka! Jag kunde nämligen springa/jogga i 2,3 km, i ett sträck!!!! O ändå sitter jag här o bloggar  

Totalt blev det lite drygt halvmilen i blandat tempo men det kändes helt ok faktiskt!


Nu blir det att besöka andra hemsidor, FB o kanske ett "game" Maxiyatzy innan "bingen"


Carina

Av Carina Andersson - 7 februari 2011 23:00

Men verkligen GLAD över att HA ett jobb i alla fall!!!

Konstaterade precis för Bosse att man skulle vilja jobba halvtid för att hinna med allt det andra som man VILL göra!!!! Jag vill hinna rida mer, träna för Carina o så vill jag gå kurser med hundarna med mera, med mera!!!

I dag har det varit en sådär dag angående rökningen.......I dag var ciggen saknad vid mer än ett tillfälle.........Vilket innebär att man stoppar in en "prilla"  och pressar med överläppen så att den nästan intar en lätt cyanotisk färg, allt för att få tillräcklig mängd med nikotin för att på så sätt dämpa frustrationen över att inte röka  


I kväll har jag varit på information om "skarpa spår" på Landskrona Brukshundsklubb. En polis, hundförare, höllt ett mycket intressant föredrag om deras arbete och spår som sådana. MYCKET givande!!


Carina

Av Carina Andersson - 5 februari 2011 22:52

Som jag faktiskt sett fram emot denna kväll! Att sätta sig framför Tv:n med kaffe o ett lördagschoklad o följa Rasmus i melodifestivalen........O vad fick se???

Ett program som inte ens småbarn skulle tycka var roligt  Så kallade agenter på "uppdrag" ( adventskalender har väl varit???), DUNDER tabbe på slutet samt smak o tycke på de låtar som gick vidare.....

NEJ, jag ska INTE lägga mer av min tid på detta!! Rasmus var jätteduktig och var HELT KLART bland de bästa men gick han vidare???? Nej, då.......

Helt klart fanns det andra bra låtar och bra framförande men jag kan inte mer än tro att Danny vann på grund av namnet........Därmed är det inte sagt att han är dålig MEN jag har definitivt hört betydligt bättre av/med honom!!!! 


I morse var jag med om en HEMSK sak.........Jag skulle köra till jobb, tidig morgon, mörkt o blött. Kom körande på E6:an och rätt som det var och nästan ur tomma intet dök en räv upp i bilens lampor!!!Jag ligger i, lite drygt, 110 och har ingen chans i världen att bromsa eller göra någon undanmanöver.........

Man hinner tänka en del, dessa tiondels sekunder och ändå så går det så vansinnigt fort!!!! Jag bara skriker rakt ut och mår som en skit hela för o eftermiddagen.......

Jag känner mig så otroligt skyldig och kan se bilden framför mig.....USCH!!!


Carina

Av Carina Andersson - 4 februari 2011 21:02

Jobbat både igår o idag o har helgen framför mig, IGEN......

Såg Jay ( från Idol) igår när jag kom cyklande från Mårtenstorget i Lund. Tur att man inte är 14 år.......risken att trilla av cykeln hade kanske varit större????

Men liiiiite roligt är det att se "kändisar" 

En annan rolig sak att nämna är att min gamla arbetskamrat och kära väninna ska heja fram hennes mans son, Rasmus Viberg som är en av deltagarna i Melodifestivalen!!! Vi håller tummarna för dig i morgon, Rasmus!!!!!!!!!!!!


I går tränade jag för Carina med Amy. Vi har ju haft ett längre uppehåll på grund av väder, tidsbrist o därmed fick Amy en välbehövlig vila. Men NU är vi igång igen. Har skrivit upp mina/våra mål och delgett dessa för Carina. 

Amy var jätteduktig o jag ÄLSKAR denna härliga häst!!!!

Carina är vidare ( som jag nämnt ett antal gånger tidigare) en SUPER tränare!! Pedagogisk, rätta känslan samt genuint INTRESSERAD!!! 


I dag hade vi inte så Vita Herdehundar...........SMUTSIGA var nog mer nära sanningen.......

Colliesarna är lite mer "fina" i kanten  



Rasmus Viberg

  


Carina

Av Carina Andersson - 2 februari 2011 21:52

Skönt med en fridag men lite huvudvärk. Sov länge o sen körde jag ut till stallet o filmade en häst åt Carina. Ljusförhållanden var väl inte de bästa, grått o trist, så vi får göra om det i nästa vecka o hoppas på bättre väder. 

Hämtade Marcus i skolan o sen hem o dammsugade, vattna blommorna. 

Red Amy på kvällen, roligt!! 


Det får bli allt för idag! 


Carina

Presentation


VÄLKOMMEN TILL MIN BLOGG!!!

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4 5
6
7 8 9
10
11
12
13
14
15 16
17
18
19
20
21
22
23 24 25 26 27
28
<<< Februari 2011 >>>

Fråga mig

5 besvarade frågor

Senaste inläggen

Väderprognos

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards