Alla inlägg den 22 februari 2010

Av Carina Andersson - 22 februari 2010 23:12

Underbart när det var avklarat men ack, så drygt innan man kommer igång;(((

Därtill så har jag skottat undan.......SNÖ! på vårt andra platt tak. Kändes lite halvläbbigt att gå ner från stegen, inte så roligt i vanliga fall men desto mindre roligt när den var isig....Drog i alla fall en suck av lättnad då jag kommit halvvägs, det hade ju inte blivit så långt att falla   


I brist på annat roligt? att göra, så "hittade" jag en jacka som kunde tvättas.....Man vågar ju inte låta tvättmaskinen få vila så mycket. Jag är vidare väldigt övertygad om att "vårt" elbolag gnuggar händerna för att dem har oss som kund!! Elräkningarna är fruktansvärda nu! 


Lagom till klockan 16:00 så "bänkade" jag mig på soffan och tittade på Top Model:) Vad som är lite roligt (åtminstone tycker jag det) det är ju gamla avsnitt och då gör jag så att jag kollar på datorn vem som tog hem segern så jag vet ju vem som vinner men samtidigt är det extra roligt att titta! Knäppt, va?    


Senare på kvällen åkte jag o Bosse ut till Amy. Jag gjorde en liten "snik" variant av ridningen idag. Hade bara grimma o grimskaft och red barbacka. Hon är så duktig och snäll, vår "lilla" tjej. Jag skrittade, travade lite och sen testade  jag bara om hon kunde gå i förvänd galopp med och det var inga problem:) 

Vad som inte var roligt idag var ju damkronornas förlust mot USA.......  

Ganska så meningslöst att se en hockeymatch utan tacklingar, det är ju nästan att jämföra med omåkningsförbud på skidor!!! 

Apropå skidor.....Jag har varit totalt ointresserad av det tidigare men det ÄR faktiskt roligt att titta på! Om inte så för att det gått så bra för svenskarna!! 

Grattis till damernas bedrift till OS silver i stafetten!!!!  


Carina

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards