Alla inlägg den 5 juni 2010

Av Carina Andersson - 5 juni 2010 22:37

Då var det dags att sammanfatta lite av vad som hänt sen sist! 

Jag o Amy har blivit erbjudna och tackat JA till att delta i lag dressyr DM för vår hemmaklubb, Dagstorps Ryttarförening!! Jag blev så himla GLAD för denna möjlighet!! Första start med laget blir i mitten/slutet av augusti. JÄTTEROLIGT!!!


Nu är det slut med att "gå bredvid" på jobb. Jag har fått mina delegeringar och nu ska jag ut o jobba själv. Allt verkar vara bra! 


Bosse har börjat med renoveringen av vårt sovrum. I dag har han lagt om elen och satt nya uttag. Jag har haft "marktjänst" och städat till kaninen, klippt klorna på honom, handlat mat o blommor med Mathias som vi sen planterat. I år fick det bli en "snikvariant" med Tagetes o Lobelia. Attans vad blommor är dyrt!! Springer snabbt till pengar om man har många krukor. Synd att det ska vara så dyrt då det är så fint!

Vädret har varit helt otroligt fint i dag och Mathias o jag passade på att åka ner till havet o låta Freya o Wilma få bada. Det blev premiär doppet för den lilla men som man kunde tro hade badat tidigare.....Hon stövlade bara ut i vattnet och hon såg bara så härlig ut!! Undrar om det är en dingo hund vi köpt.....Med tanke på öronen  Se bilderna!! Efter havsbadet åkte vi hem och båda vovvarna blev tvättade här hemma med schampo. Jag passade också på att träna Wilma att stå på trimbordet och så blev hon fönad. Inga problem!! Klorna blev också klippta. Gissa om det var en tjej som var trött sen::))


Vi har grillat o avnjutit både frukostar, fika samt middag utomhus. Tvätten är torkad ute på sträcket och det SOMMAR då!!!! I går spelade vi en omgång med kubb tillsammans med killarna. Det blev, som tur var, oavgjort. 

Mathias har varit snäll o tvättat min bil och idag har jag städat av den invändigt o dammsugat. Roligare att köra en ren bil!!


Carina



Inte bara vi som äter ute.....

   Är det detta som kallas en dingo??


Här gömmer jag öronen!! O jag är BLÖT!!

   


Skönt att ligga i skuggan

   Oj, vad detta var SKOJ!!   Om jag kollar till höger så kollar du vänster, va??   Lucky killen   Glada tjejen!!   Sonen arbetar   

Presentation


VÄLKOMMEN TILL MIN BLOGG!!!

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3
4
5 6
7
8
9
10
11
12
13
14 15 16
17
18
19 20
21 22
23
24
25
26 27
28 29 30
<<< Juni 2010 >>>

Fråga mig

5 besvarade frågor

Senaste inläggen

Väderprognos

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards