Alla inlägg den 2 augusti 2013

Av Carina Andersson - 2 augusti 2013 13:30

Jag får väl erkänna att jag inte varit någon hejare på att Blogga den siste tiden men får kanske skylla på värmen;) 

Skämt åsido men man vill ju inte vara inomhus och framför datorn.....

Vi har ju haft en otroligt skön sommar, hittills! Jag har ju avverkat min huvudsemester i samband med valparna kom till världen så jag har ju arbetat i värmen........Nå, man ska inte klaga men det är ju inte så skönt när svetten lackar;( Helt klart är det bästa att ligga på en sandstrand i närheten av ett svalkande bad!! 


En av valparna, Pocketbay's Just A News Flash kom tillbaka till oss, av personliga skäl hos de tidigare ägarna. I bland blir livets väg inte alltid så rak att vandra men i stället så kom han till en överlycklig Ragnhild i Norge!! Kenneln har med andra ord fått sin första export! Det känns tomt utan honom här men han kunde inte komma till en bättre familj! 

Ragnhild är intresserad av bruks och spår och vi önskar dem ett stort lycka till!!!


Jag har börjat planera lite inför den kommande sensommaren/hösten med utställningar, MH och valpträff......Spännande! 


Jag "jobbar" fortfarande med vikten.........Det är inte så svårt att hålla igen på mat, kakor, choklad eller annat onyttigt. Däremot är jag inte så aktiv med den fysiska delen. Mina joggingskor som jag köpte för ett par månader sen står fortfarande väldigt prydligt i lådan.......Nåja, de lär väl hålla längre då;)


Om ett par månader uppnår jag mittpunkten av livet (om jag nu lever till jag blir 100) och det är inte utan att jag börjar få lite "ågren" för det! Det är inte åldern som sådan utan det är VAD som planeras.......Jag gillar ju att bli positivt överraskad men samtidigt erkänner jag: Jag är inte den lättaste att överraska och jag gillar inte riktigt det faktum att jag inte har kontroll.....


Carina

Presentation


VÄLKOMMEN TILL MIN BLOGG!!!

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2013 >>>

Fråga mig

5 besvarade frågor

Senaste inläggen

Väderprognos

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards