Alla inlägg den 17 augusti 2013

Av Carina Andersson - 17 augusti 2013 20:07

I dag har Bettan, jag och Emily varit på Bjuvs Brukshundsklubb på utställning. Det var i varje fall inte vi, som hade beställt det där vädret.......attans, vad det REGNADE;( 

Men lagom till vi skulle in i ringen så lättade molnen och regnet avtog! Jag var spänd av förväntan ( som alltid inför utställning eller annan tävling). Betty har mognat och inte minst märker man detta i utställningssammanhang. Med andra ord, hon gjorde sitt jobb och även jag, tror jag;) men där är en tredje part.......en domare! I dag belönades vi med..........Very Great!!! och vi vann den klassen med!!!! Wow, vilken tjej vi har;) 

Eller???? Njaee......Kanske inte helt riktigt, va? Fast det HADE ju varit ruskigt bra, åtminstone idag, om det hade varit så;)) För alla er som sysslar med utställning vet ju att jag är smått sarkastisk nu och för er andra kan jag berätta att Bettan, trots sitt namn; Great Expectations, endast fick ett VG idag, som betyder Very Good....

Snörpligt, men det ÄR en bedömningssport och det är inte alltid det kan gå bra. Fast för oss är hon VERY GREAT::))

Stort tack till dig, Emily som ville följa med! Emily är tillsammans med sin Jimmy, ägare till Alice ( Wilma & Flash's valp) och Emily fick blodad tand och åkte hem och ringtränade;;)) Ni är för söta!


Jag åkte hem och fikade, en försenad lördagsfrukost och sen åkte jag till Amy. Jag red ut en härlig runda, där det, enligt Amy's tycke, lurade potentiells fulla faror, precis överallt! 

Väl tillbaka i stallet blev hon avspolad och ompysslad och sen passade jag på att putsa sadel, gjord och ridstövlar.


En liten "valp rapport" 


Valparna mellan Wilma och Flash fyller snart, den 19 augusti, 4 månader!

Alice börjar snart på valpkurs och det är en trygg och social tjej! Första utställningen för henne blir på Skurups Brukshundsklubb om en vecka. Spännande!! 

Sigge, också han väldigt trygg i sig själv men kille som han är, så leker livet och man måste ju hinna med mycket;) Han har redan avverkat ett par, tre gånger på sin kurs. En riktigt SNYGG kille är det!!!

Bork, vårt "lilla" charmtroll är Ragnhilds ögonsten och det går inte att undgå hur älskad han är! Följer med matte på jobbet var dag;) 

Snittvikten 19,5-21,7 kilo! Med andra ord har de "små" liven växt en del;)


Carina

Presentation


VÄLKOMMEN TILL MIN BLOGG!!!

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2013 >>>

Fråga mig

5 besvarade frågor

Senaste inläggen

Väderprognos

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards