Alla inlägg under februari 2010

Av Carina Andersson - 20 februari 2010 08:52

Väntar på att Bosse ska komma tillbaka med frukostbullar, har inte vaknat riktigt för att orka strukturera upp dagen och bestämde mig för att visa er de där bilderna jag tagit, tidigare i veckan. 

I går åkte jag och My, tillsammans ut till våra hästar och hjälptes åt med stallsysslorna. Upptäckte att Amy har en tappsko;( Det är i och för sig högaktuellt att sko henne men hovslagaren har varit sjuk. Man kan inte heller bli allt för ledsen över en tappsko, då det är första gången det hänt på 2,5 år  


Här är då bilderna o ha en bra dag!!

P.s Nu är det frukost!

Carina


Lucky spanar

 

   Kellie ser frågande ut   Vår fina tjej   Andra sidan av Kellie.......En busa!;;)

Av Carina Andersson - 17 februari 2010 21:29

Alltid lika tråkigt när en bra bok är färdigläst och man inte har nåt nytt på lager...

Tur att det är bokrea snart. Den färdiglästa boken hette Rymmaren av Tomas Bodström och var, över förväntan, bra! 

Tidningen Risport och Hundsport är sedan länge utlästa men jag antar att jag får "nöja" mig med gå igenom dessa igen....

Jag har tagit lite bilder på vovvarna, både i går och idag och lägger ut dessa, till helgen. Lucky har blivit helt förälskad i Kellie och de ser så söta ut då de ligger tätt intill varandra;) Nu kan man ju inte förebrå Lucky att han tycker så mycket om henne, för hon är verkligen en super charmig tjej!!! 

Häromdagen då jag satt på båten, på vägen till jobb, så kom där helt plötsligt fram en dam och knackade på rutan och då jag vevat ner så frågade hon om vi inte skulle eller hade valpar, för hon hade intresse i en valp;) Hon var, paradoxalt nog, danska;))


Två dagar till att arbeta sen har jag........SEMESTER!!!!!!


Carina


P.s Stackars Anja Pärsson!!;;(((( Hade helt klart minst ett silver på gång då hon vurpade strax innan målgång......

Av Carina Andersson - 14 februari 2010 21:35

Sen vill jag bara upplysa om att det är MÅNDAG och arbetsdag för somliga i morgon, he, he:)) Men inte för MIG!! Det har varit en bra helg men det har varit lite tufft, åtminstone på morgonen... 

Bosse, jag och övriga i familjen har haft det verkligen lyxigt i kväll. Vi har nämligen varit på alla hjärtans dag middag hos My o Rickard!! God mat, fint dukat, kortspel (poker) som slutade med att jag vann en "arbetsseger" och inte minst, gott sällskap!

Mycket trevligt och uppskattat!! Tack! Det får gärna bli en tradition;;) Och i sådana fall så ska jag se till att införa alla hjärtans dag flera gånger om året! 


Tack med till Yvonne som varit så snäll och kommenterat i bloggen, IGEN! Jag ska i ärlighetens namn säga att jag inte såg hela matchen med damkronorna för Bosse skulle prompt se skidskyttet........Vet inte ens hur matchen slutade:(( Men jag får helt klart hålla med dig om att det inte är så roligt att se damerna. Det händer ju trots allt mer på herrsidan!! 

Gud, så spännande med Elly's mage!!! Jag blir såååå avundsjuk!! Jag vill också snart ha valpisar att pussa magen på;;)!! Det kommer att bli en super kombination!! 


Hade egentligen tänkt att skriva mer.......har ju mer att berätta men......har ju lovat att "hålla" ner på själva skrivandet.....


  

Carina


Av Carina Andersson - 13 februari 2010 19:42

Alltså, hur roligt är det på en skala 1 - 10 att vakna 10 minuter INNAN klockan ringer??? När man sen till på köpet ska behöva gå upp så okristligt TIDIGT!!

Jag kan i alla fall berätta att JAG inte uppskattade det i morse i varje fall!! 

Jag kom i alla fall i väg men missade båten (första gången det hänt) på grund av snö och blåst. Det är inte heller ett understatement att säga att man är så TRÖTT på detta väder! Nu känns det som historien upprepar sig, från i fjor........MEN JAG VILL HA VÅR!!!!

Amy vilar idag och i morgon. Har bakat vetebullar som ska bli semlor i morgon, mums! Gosat med vovvarna och nu klockan 21:00 så är det dax att heja på damkronorna i HOCKEY!!


Carina


P.s Tack så hemskt mycket till er som varit så "goa" och kommenterat i bloggen samt berömt hemsidan!! Jag blir jätteglad;;))

Av Carina Andersson - 12 februari 2010 21:02

Nämligen dax för att arbeta helg;( Känns alltid lite deprimerande när resten av familjen är lediga men jag brukar trösta mig med att helgen går snabbt, vare sig man är fri eller jobbar och i gengäld så är jag ledig på MÅNDAG!!


I går satte jag mig med att mixtra ihop en ny look till hemsidan. Det är påsktema som gäller;) Roligt!


I kväll har jag ridit Amy lite lätt för hon var hos veterinären i förrgår och blev vaccinerad. Har anmält till en ny dressyrtävling i slutet av mars. 

Hundarna ska snart "dammas" av, snart tid för nya utställningar. 


Jag har haft det lite lyxigt i ett par dagar......Fick nämligen tidningen Hundsport i förrgår och i går kom ridsport;;)) Så med andra ord så har jag kvällslektyr!


  

Carina

Av Carina Andersson - 10 februari 2010 13:11

Ja, så har man kommit så här långt...

Hemsidan har blivit uppdaterad och om jag själv får säga det; Den blev FIN! 

Det var himla roligt men samtidigt väldigt mycket huvudbry 


Jag hoppas, med denna hemsidan, att det ska bli smidigare för er läsare, att kommentera inlägg. Den "gamla" bloggen var inte direkt användarvänlig, så nu hoppas jag på en massa kommentarer/feedbacks från er!! Vidare ska jag inte skriva en massa LÅÅÅNGA inlägg utan korta ner dem samt försöka bifoga mer bilder. 


Tyck synd om mig idag!

  


Carina


Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards