Alla inlägg den 3 mars 2010

Av Carina Andersson - 3 mars 2010 22:57

I dag var det Easy's tur (otur?) att bli kloklippt, tass ansad och borstad. Att säga att han älskar att få klorna klippta är att ljuga men han är så gudomligt snäll!! Han bara accepterar att man vältrar runt honom och donar. Belöning blev nospussar och lek med favoritpipis samt levergodis! Under tiden jag hade Easy på trimbordet så stod Lucky bredvid, imellanåt med huvudet uppe på trimbordet och Kellie låg under min stol. Ett ögonkast åt sidan visade Rocky o Millie, också dem placerade max en halvmeter från mig  SÖTISAR!

Det är det som är så mysigt med collies; Den där diskreta närvaron. Man märker inte att de flyttar med en, ja, förutom när man ska in på toaletten som inte är mer än 2*2 meter, då kan det bli lite trångt med 5 stycken  


Det har varit helt underbart att vara hemma med hundarna under min semester och de ger en så mycket glädje om än bara man sitter och studerar dem ute tillsammans! Kellie o Millie är racerråttorna och killarna hänger på när de "gidder" Framför allt är det Lucky o Rocky som brukar tycka att det är roligt att springa fatt. Easy är inte så ranghög och nöjer sig oftast med att springa vid "sidan av" för att på sitt sätt säga; Ja, kom igen nu då!!! 


I kväll återupptog jag min o Amy'´s träning för Carina. Jätteroligt att komma igång igen! Bosse var snäll o filmade och har jag tid i helgen så kan jag prova att lägga ut en video "snutt" på träningen. 

Fick föresten, nu i kväll, utanför stallet, en föraning om att VÅREN var på väg. Fåglarna kvittrade och det var något med ljuset som gav mig den känslan, fast jag var iförd tre tröjor, plus jacka! Annars så var det väl ett önsketänkande eller en illusion men det kanske är "skit" samma MEN HÄRLIGT var det!!


Carina

Presentation


VÄLKOMMEN TILL MIN BLOGG!!!

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14
15
16
17
18
19 20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2010 >>>

Fråga mig

5 besvarade frågor

Senaste inläggen

Väderprognos

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards