Alla inlägg den 7 maj 2010

Av Carina Andersson - 7 maj 2010 23:06


Är väldigt tacksam för att mina föräldrar beslutade sig för att jag skulle kallas för Carina och inte något av mina andra två namn..........Låt gå för Eva men......INGA!!

Hua!!!! För icke bättre vetande kan jag berätta att jag ibland får post där det står Fru Inga Andersson     Snacka om rullator varning!!!!


Idag har det varit sista arbetsdagen i Danmark! Känns väl ganska så okej och det blev inte så abrupt avslut då jag ska gå in på timmar vid behov. Så där är många, både kolleger och "gamla" som jag kommer att träffa fler gånger! 


Jag längtar så tills nästa vecka då vi ska hämta Wilma! 


Nu är jag ledig till den siste maj och jag ska passa på att njuta så mycket jag kan!

Har föresten läst ut min bok, den som var så tradig. Den blev inte bättre!


   Cecilia Lund älskar sitt jobb på sjukhuset där hon befinner sig mitt i livets mest dramatiska ögonblick, födelse och död. Privat tuffar det på, med fyra barn och äkta maken John som är fotograf. Romantiken överskuggas av vardagens plikter. Men det välkända är trygghet. Och så som det alltid varit, ska det alltid förbli - eller?

En oväntad händelse slår plötsligt sönder deras tillvaro. Det ringer på familjens dörr och där ute i vinterkylan står en främmande ung man, Simon. Han hävdar att John är hans far och han själv frukten av en passionerad tonårsförbindelse. Just då förbereder John en längre utlandsresa. Cecilia står med ens ensam och konfronteras med den hemlighetsfulle Simon, samtidigt som sprickorna i hennes och Johns relation blir allt djupare. Runt familjen vävs ett nät av oförklarliga händelser och svek. Det är inte helt lätt att avgöra vem som är bedragen - och vem som bedrar.


Nu ska jag gå o lägga mig, tyvärr orkar jag inte ta itu med en ny bok utan det blir Stallmagasinet ikväll, lättläst med andra ord  


Nu kommer det igen........

CARINA

Presentation


VÄLKOMMEN TILL MIN BLOGG!!!

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5
6
7 8 9
10 11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23
24 25 26 27
28
29 30
31
<<< Maj 2010 >>>

Fråga mig

5 besvarade frågor

Senaste inläggen

Väderprognos

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards