Direktlänk till inlägg 19 oktober 2013

OJ, SÅ MYCKET IDAG

Av Carina Andersson - 19 oktober 2013 22:03

För det första vill jag gratulera Alice, Sigge och Bork på deras 6 månaders dag!!! Herre jisses, vad tiden gått FORT!! Tänk, dessa valpar som såg dagens ljus den 19:e april redan är ett halvår gamla!!!!
Det var ju vår första valpkull men vilken ynnest att få uppleva dessa små livs ankomst till en helt ny, för dem, främmande värld men även vara delaktig under deras så viktiga präglings/socialiserings period!!!! Deras mamma, Wilma var en helt otroligt duktig mamma med sina små!
Valparnas mattar och hussar tränar flitigt med dem och Alice är utställd på en utställning där hon blev BIR valp och slutligen BIS 4 valp av ett tjugotal valpar!!!!! Sigge äntrar snart utställnings ringarna, och Bork ska tränas till räddningshund!
Både Bosse och jag är så lyckligt lottade, att just ni, valpköpare är dem ni är och erbjuder våra valpar en fortsatt kärleksfull uppväxt!!! Ni är guld värda!!

Så, idag..........MH för Bettan på Örkelljunga Brukshundsklubb!! Jag jobbade kväll i går ( började 15:00 och slutade 23:15) så med andra ord; inte hemma förrän 23:40 och innan man "varvar" ner så visade klockan på närmare ett på natten......alarmet, som talade om att det var dags att vakna, satte igång 04:50.......... Jag gav mig faktiskt friheten att snooza i 10 minuter innan jag pallrade mig upp!
Frukost och sen iväg. Det skulle vara samling SENAST 07:30 och naturligtvis kör jag och Bosse fel och då vi inser att vi inte kommer hitta så matar vi in adressen i min nye, älskade nalle som leder oss via en national parks liknade skog med massor av grusväg och kring, eller i krokar men till slut och tid, tack och lov så hittar vi fram i tid!!!
Vi såg hunden före oss, en yngre rottweiler hane som gjorde sitt MH med acceptabelt protokoll.
Sen var det Bettans tur! Så himla duktig hon var!!! Så fort jag hinner lägger jag in hela hennes resultat på hemsidan! Det slutade med en två:a på skott och med en spontan kommentar från beskrivaren, Ken Ljungdal som gratulerade oss till att äga en positiv, social samt oerhört trevlig tik!!!!
Han var mäkta imponerad av henne!!
Med MH:et avklarat så kan vi, med andra ord, på allvar, fundera på vilken hane vi kan tänka oss använda till Bettans valpar;)))) Så SPÄNNANDE!!!

Vi har också varit hos My och Rickard och förberett Heimur's box men först en tur inom Bauhaus och Citygross för inventering av diverse saker!
Vi fick också förmånen att se Ronja's fina valpar och sååååå fina dem var!!!!!

Nu, känner vi oss som trötta pensionärer och längtar till sängen;)))
Men, vilken dag!!!!

Carina
Bilder kommer!!!











 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Carina Andersson - 31 mars 2017 20:57

I dag har jag o mannen haft en kvalitetsdag tillsammans!;) Bosse var ledig och jag tog ut en semesterdag. Så skönt att kunna sova ut!;) Efter en frukost i lugn o ro åkte jag till frissan. Har varit i STORT behov länge men nu så, äntligen! Nu är...

Av Carina Andersson - 30 mars 2017 20:40


I morse var "trenden" bruten......klockan väckte mig;(( Kanske räknas det inte då jag mer eller mindre varit vaken sen 03 med ont i halsen o oförmögen att somna om;( Kändes sådär kul att masa sig iväg till jobb.... Har mått skit kasst o lite lät...

Av Carina Andersson - 29 mars 2017 22:46

Mäkta stolt över mig själv, idag med, förekom klockan;) Mäktig känsla att komma ut i trädgården i denna tidiga morgon o välkomnas av fåglarnas morgon symfoni!! Bra dag på jobb, akuten idag med;) Imponeras av tacksamma patienter trots att de vistat...

Av Carina Andersson - 28 mars 2017 21:34


I går var jag "duktig" o la mig i tid men vad hjälper det när man vaknar o somnar om, om vartannat från 03:00.....;( Jag förekom till o med klockan i morse o steg upp innan den väckte mig! Lite jobbigare ett tag nu, innan arla morgonstund bjuder p...

Av Carina Andersson - 26 mars 2017 21:54

Ganska så skönt nu, vid skrivandes stund, att ha arbetshelgen bakom sig o en välbehövd fridag framför sig!;) Idag skulle jag egentligen ha arbetat en kvällstur men blev tillfrågad om jag inte skulle kunna ta en dagtur i stället o när jag väl sagt ja...

Presentation


VÄLKOMMEN TILL MIN BLOGG!!!

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4
5
6
7 8 9 10 11 12
13
14 15 16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2013 >>>

Fråga mig

5 besvarade frågor

Senaste inläggen

Väderprognos

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards