Alla inlägg den 3 mars 2013

Av Carina Andersson - 3 mars 2013 19:20

Jag har längtat till denna dagen och den kunde inte börjat bättre! Strålande vårsol och det var LJUST när jag steg upp 07:15!!! Anledningen till att jag hade ställt klockan och gått upp sådär tidigt, frivilligt, en söndag morgon var för att jag, Jonna, Andreas och Rasmus skulle åka till Hässleholm och titta på Valp utställning! My skulle visa Elza, en jättefin tik efter Polly samt att två av hennes härliga syskon också var där. Under tiden vi sitter där och tittar så tänker jag tillbaka på när My visade Tazz;)) Tazz är My's dalmatin hane och som riskerat många domares näsor samt skallar, då han hade en viss benägenhet för att kasta sig upp mot domaren när denne skulle känna och klämma;))
My hade som vanligt, lagt ner väldigt mycket tid på utställningsträningen med Elza och trots sin ringa ålder av bara 6 månader, ställde hon upp sig som en proffs! Riktigt härligt att se!! Hon belönades med fin kritik och ett Hederspris och detta fick även hennes bror;)
Grattis till dig och dina fina hundar Loppa!!

Jag, Jonna, Andreas och Rasmus hade det väldigt mysigt vid ringside och Jonna och jag tog oss "friheten" att försöka gissa placeringsordning på alla de valpar vi såg idag men utan framgångar;))
Vi fick trösta oss med en supergod men MÄKTIG morotskaka och kaffe;)) Smaskens!
I mellan bedömningarna fick jag lära mig spela Nintendo;)
Jag passade även på att köpa tre stora hundfällar till vår, förhoppningsfulla kommande valpkull!
Bra pris och fina färger!
Väl hemma igen så tog jag och Bosse ner Wilma o Bettan till skogen och gick en underbar promenad! Därefter blev det stallet mocka, pyssla med Amy samt ge henne en bunke med morötter;)
En tur till affären och sen hem! Nu ska vi äta Lasagne och dricka lite gott vin till det!
Ja, väldigt aktivt idag men såå himla roligt vi haft och lika nöjd som jag känner mig med dagen, så tror jag mannen känner likadant då jag nog inte är lika pladdrig som vanligt;))

Carina

Ovido - Quiz & Flashcards