Alla inlägg den 13 mars 2013

Av Carina Andersson - 13 mars 2013 21:44

Med snön som kommit.......Nu skulle det ju bli vår!!!! Kallt är det med!! Så nu är det läge att sova med kärringhåser igen;( För alla Bloggläsare, boendes ovan Hallandsåsen så betyder det där konstiga ordet, alltså håsorna att man sover med strumporna på. Då det oftast är gamla damer som gör detta, ja och jag förstås så blir benämningen kärring;))
Igår hade vi ATP på jobb och detta har vi en gång i månaden. Vi går igenom olika saker, förändringar inom verksamheten med mera samt har det trevligt, när vi träffas så alla kolleger.
På kvällen red jag för jag skulle gymnastisera igenom Amy inför träningen ikväll.

Så nu får ni läsa att det är onsdag;) Det kan ju straffa sig att inte blogga en dag;) 

Jag har jobbat och har lykats med den väldigt tråkiga benägenheten att vakna en halvtimme INNAN klockan ringer, två mornar i sträck nu;( Så fruktansvärt enerverande då man inte vågar tänka tanken på att somna om för då hade man ju varit stendöd, när det väl var dags att vakna.....

Nåja, haft en bra dag på jobb och längtade efter att åka till stallet för min o Amy's veckoträning för Carina! Träningen gick bra och det är så oerhört roligt! Finlir och känsla;)) 

Då jag som oftast brukar skriva mycket om hundarna och hästen så tänkte jag bara nämna vårt andra husdjur nämligen vår katt Mysan. Det är en vanlig bondkatt och hon är mamma till vår andra katt ( fast denne, en hane vid namn Dexter har desserterat till grannen. Han kommer endast till oss när grannen varit för snål med maten och så äter han lite och kollar läget sen försvinner han igen) Men den där Mysan; Hon är en genomsnäll katt och mycket kelen! Hon kastar sig på rygg och vill bli kliad på magen;) Många katter som gör så kan ju sätta klorna i en men inte hon;) Hon bara ligger kvar och sträcker på sig ännu mer, så att man kan nå bättre:) Jag tycker det är så härligt med alla dessa djur! 

Häromdagen när jag laddade upp bilder så glömde jag att publicera ett par fina bilder på Wilma o Bettan så, titta o njut!


Carina


 

Wilma

Bettan, bus

   

Fina Wilma, så stolt


 


Ovido - Quiz & Flashcards