Alla inlägg under mars 2010

Av Carina Andersson - 10 mars 2010 13:05

Hade lite tid över, så här på min fridag och tänkte visa hur fint det blev med våra tavlor här hemma. I dag fick jag också, vad man kan kalla ett ögonblicks foto...... Det var dags för hundarna, som hade varit ute, att komma in och alla är på väg utom Kellie som ligger helt oberörd, med en pinne i munnen vid en samling av leksaker, pinnar och gamla skor!! Rolig bild  

P.s Genom att klicka på bilderna så kan de ses i större format!


Jag återkommer.......

Carina

       

Av Carina Andersson - 8 mars 2010 20:22

Glad är han, för att han nu passerat den beryktade "fjortis" åldern;) Födelsedagen blev inte mindre bra av att han hade studiedag från skolan så både jag, Bosse o Marcus har varit hemma idag! 

Nu återstår Mysas födelsedag, på måndag och sen kan jag o Bosse få en "frist" till jul!


Jag har tvättat lite o vikt tvätt, städat till vår lille kanin och allmänt småplockat här hemma. Bosse har fått satt upp de där svart/vita fotona och det blev jättebra! Har planer på att skaffa fler ramar och beställa lite fler förstoringar, att ha på en annan vägg. 

Jag har också varit hos tandläkaren, USCH!! Det är fruktansvärt vad man ligger där o spänner sig! Kände mig nästan som hon den tjejen i exorcisten, då hon går upp brygga! När man sen går där i från och börjar slappna av så blir man ju helt matt i kroppen i stället  


Jag åkte tidigare till stallet och red ut. Min "lilla" pålla var ordentligt pigg och nervig idag och såg "spöken" överallt........Toka!


Marcus beställde middagen i dag igen o det blev tacos och för att vara ärlig......Det "smet" ner varsin biskvi till kaffet  


Carina


  


         

Av Carina Andersson - 7 mars 2010 20:22

Otroligt vad tiden går snabbt o nu har jag jobbat mina tre dagar! Har annars haft en helt ok helg på jobb, lite mycket men ok. SKÖNT att vara ledig i morgon! 

I dag gratulerade vi vår "lille" som fyller 15 år i morgon!! Marcus har nu äntligen, efter att ha väntat i 1 1/2 år, fått sin efterlängtade tatuering. Det blev en jättefin drake på höger överarm. Av storasyster o Rickard blev det pengar samt att My hade varit jättesnäll o bakat chokladbiskvier till lillebror, då hon vet hur mycket han tycker om dem! Lite roligt var det att jag stod o bakade chokladbiskvier i går kväll, efter Marcus önskemål om kakor till i dag  

Av mormor o farmor blev det pengar som eventuellt kommer att användas till en paintball markör. 


Såg föresten "mina" första vårblommor idag!!!!!! O på eftermiddagarna, tidig kväll när man sitter ute o drar frisk luft (  )  så hör man fåglarna kvittra! UNDERBART!


Carina

Av Carina Andersson - 5 mars 2010 19:58

Så då var det dags att återgå till vardagen  

Men jag har haft en helt UNDERBAR semester! En sådan semester där man har fått gjort mycket men ändå känner sig utvilad då man kommer tillbaka till jobb! MEN, det var INTE roligt 05:30 i morse.....

Dagen har varit helt ok annars. Jag och mina arbetskolleger hade möte om vilka röda dagar vi skulle jobba och jag var helt inställd på att jag skulle jobba långfredag och till första maj men det var en annan kollega som var snäll och tog dessa dagar så helt plötsligt så kan jag både tävla Amy samt åka till smålandsstenar och ställa vovvar 

I kväll skyndande jag mig ut till stallet så jag fick ut Amy på en skrittrunda innan det blev mörkt. Härligt! Nu ska hon få vila ett par dagar. 


Jag beställde föresten foto, svart-vita, via ett fotolab på nätet häromdagen. Snacka om snabb leverans! Beställde om onsdagen o fick dem på torsdagen!! 

I julas så gav nämligen Bosse och jag varandra lite gemensamma samt lite praktiska julklappar, att ha glädje av båda två. Den ena "grejen" var 12 stycken svarta fotoramar, inköpta på IKEA ( Bosse bara ÄLSKAR att handla där........) Sen har jag valt ut 12 stycken bilder, som vi tagit, och gjort om dessa till svart-vita och fått dem förstorade, så nu ska de in i de där ramarna! FINT!


En annan sak jag tycker är jätteroligt, är de kommentarer ni är snälla o skriver! Det blir som sagt lite "credit" för mig;) 

Till Suss vill jag säga; Visst var denna bloggen bättre? Lättare att signera, va?

Till Helena: Trots ovanstående rad om denna nya bloggens smidighet så har jag inte lyckats att få med din kommentar, TROTS att jag godkänt den! Men som svar på ditt mail så måste jag tyvärr göra dig besviken; Jag är ingen höjdare att föra resultat på utställningar! Fråga Malle hur duktig jag är på det! Jag blir så "uppe i smöret" att jag knappt inte vet jag själv heter  

Figuren ovan symboliserar mig men fattas bara en ögonbindel........Hör inget, ser inget...........

Till Yvonne: Tack för din fina komplimang!! Jag är inne o kollar din härliga, detaljerade blogg, flera gånger om dagen! 

Till er alla tre: Hoppas att vi ses mycket i vår/sommar!!!!


Carina


Av Carina Andersson - 3 mars 2010 22:57

I dag var det Easy's tur (otur?) att bli kloklippt, tass ansad och borstad. Att säga att han älskar att få klorna klippta är att ljuga men han är så gudomligt snäll!! Han bara accepterar att man vältrar runt honom och donar. Belöning blev nospussar och lek med favoritpipis samt levergodis! Under tiden jag hade Easy på trimbordet så stod Lucky bredvid, imellanåt med huvudet uppe på trimbordet och Kellie låg under min stol. Ett ögonkast åt sidan visade Rocky o Millie, också dem placerade max en halvmeter från mig  SÖTISAR!

Det är det som är så mysigt med collies; Den där diskreta närvaron. Man märker inte att de flyttar med en, ja, förutom när man ska in på toaletten som inte är mer än 2*2 meter, då kan det bli lite trångt med 5 stycken  


Det har varit helt underbart att vara hemma med hundarna under min semester och de ger en så mycket glädje om än bara man sitter och studerar dem ute tillsammans! Kellie o Millie är racerråttorna och killarna hänger på när de "gidder" Framför allt är det Lucky o Rocky som brukar tycka att det är roligt att springa fatt. Easy är inte så ranghög och nöjer sig oftast med att springa vid "sidan av" för att på sitt sätt säga; Ja, kom igen nu då!!! 


I kväll återupptog jag min o Amy'´s träning för Carina. Jätteroligt att komma igång igen! Bosse var snäll o filmade och har jag tid i helgen så kan jag prova att lägga ut en video "snutt" på träningen. 

Fick föresten, nu i kväll, utanför stallet, en föraning om att VÅREN var på väg. Fåglarna kvittrade och det var något med ljuset som gav mig den känslan, fast jag var iförd tre tröjor, plus jacka! Annars så var det väl ett önsketänkande eller en illusion men det kanske är "skit" samma MEN HÄRLIGT var det!!


Carina

Av Carina Andersson - 1 mars 2010 22:08

Jag såg nämligen hockeymatchen igår  Anledningen till att jag INTE skulle sett den från första början var för att jag trodde att den skulle visas under natten/tidig morgon. Nu slutade ju matchen väldigt sent men den var helt klart sevärd! Tänk om svenskarna hade spelat så!! Nu får vi hoppas på VM i stället!

I dag har jag pysslat om Millie o Freya och nu i kväll har jag ridit. Använde kandaret idag och Amy gick bra! 


Carina

Ovido - Quiz & Flashcards