Alla inlägg under oktober 2013

Av Carina Andersson - 6 oktober 2013 21:37

I dag när detta inlägget skrivs fyller jag femtio år!! Jag har redan, sedan några veckor tillbaka fått min födelsedagspresent och han kom hem förra helgen! Han ja, det är en ettårig Islands hingst som heter Heimur! Han är en så kallad färgskiftare, vilket inte är en helt vanlig färg och tillika är han femgångare. Det ska bli oerhört spännande att följa honom och se hur han utvecklas! 

Mer om Heimur kommer allt eftersom;)


I går var det meningen att jag skulle ut med tjejerna i stallet och Carina hade bokat bord på ett icke nämnt ställe. Vad jag inte visste var att Carina samt tjejerna i stallet var i "maskopi" med övriga i familjen, så när Mathias skulle köra oss till Dösjebro för vidare kommunikation, så stod alla våra vänner vid Folkets Hus och väntade på oss!!!!!

Jag hade ju redan fått min present i form av Heimur och hade verkligen inte förväntat mig en fest även om jag hoppades på en;;))) Jag trodde knappt inte mina ögon och det var inte förutan att man tappade fattningen!

Jag kramade och tjöt om vartannat när jag hälsade på alla;) 

My, Rickard, Mathias, Sofie, Marcus och deras kompis Ola hade sedan tidig morgon bakat, dukat och gjort allt annat arrangemang runt festen och det var så oerhört fint och välarrangerat!

Det var en superrolig fest med mycket god mat och dryck och vad som var extra roligt och speciellt, var att både familjen och alla ens vänner var där, eller hade, på annat sätt uppmärksammat ens dag!! Jag fick en massa fina presenter, blommor och pengar!

Mycket dans blev det och vi höllt på långt in på småtimmarna;;)) Tyvärr, som det oftast blir när det är trevligt, så gick kvällen allt för fort;( 

I morse, njae......det var nog milt sagt, när vi väl kom upp i alla fall, så var vi inte helt fräscha i huvudet och jag hade en tå som var mer blå än hudfärgad (vad jag nu hittat på......) 

Varken Bosse eller jag var i skick att köra bil då lokalen skulle städas så det blev stålhästarna till Dösjebro;) Skönt att få frisk luft! Övriga familjen och Ola dök upp efter en stund och sen städade vi gemensamt. 

Jag vill rikta ett STORT TACK till ALLA ER, familj och vänner som bidragit till att min femtio års dag blev precis som jag hoppats på!! Ni är UNDERBARA!!!!! 


Carina


Här är bilder på Heimur!!



Heimur står i mitten och tittar ni noga så ser ni färgskiftningarna på hans bak. Dessa kommer att breda ut sig allt eftersom och han blir, mer eller mindre helt vit på kroppen på vintern/våren för att sen mörkna igen till sommaren/hösten

 



En gosig och social kille!!


 












Av Carina Andersson - 2 oktober 2013 21:46

Så var det jobb idag men det har varit en bra dag. Kallt som f....n i morse och det blev tjock vinterjacka redan nu så man undrar vad sjutton man ska ha på sig till vintern.......
Det är inte heller inspirerande att sätta sig i en djupfryst bil och för att minimera risken för hemorojder och allmän förfrysning så blev det både rumpvärme och full tryck på värmen!
Turligt är man lagom uppvärmd när man väl är i Lund;)
Förmiddagen passerade ganska så friktionsfritt men sen började jag småfrysa och kände mig allmänt hängig och snörvlig:( Jag vill verkligen INTE ha någon förkylning nu!!
Hur som helst har jag börjat kurera mig med citron och äpple cidervinäger.

En lååååång tid har jag varit av med ett par ridbyxor och jag kunde för mitt liv, inte hitta dem;(
Jag och Bosse har letat länge och väl men utan resultat men så idag när jag kom hem så fick jag helt plötsligt en sådan där Einstein lampa när jag stod framför garderoben i hallen. Jag drog undan dörrarna och förde galgarna från varandra och vad hängde inte där, mitt framför ögonen, om inte mina avsaknade ridbyxor;)))))))
Extra påpassligt att jag hittade dem idag då jag tränade Amy för Carina. Duktiga Carina, var hade vi varit om det inte vore för dig??!!! Duktiga Amy för din genuina arbetsvilja!!!

Carina

Av Carina Andersson - 1 oktober 2013 21:21

Nu är det väl officiell höst kan jag tänka mig. Just nu, lite senare kväll myser jag och hundarna med en tänd brasa i kaminen. Det är framför allt collie bollarna som verkar njuta mest av värmen. Wilma brukar "parkera" sig nere vid mina fötter;)
Hörde en "gammal" goding på radion som bara är så bra, nämligen Richard Marx's Hazard!
Tur att Spotify finns så man kan lyssna och ladda ner sina favoriter;))

Tidigare idag har det blivit en massa ärenden, skönt att ha det gjort! Köpt två par byxor idag, den enda nackdelen med att gå ner i vikt, när de gamla säckar;)
Till middag blev det något jag inte ätit på minst tjugo år, nämligen Blodkorv, bacon, potatis kroketter och lingon. Helt plötsligt var jag inte ensam vid spisen utan fem hundar flockades runt om mig;)
I kväll, när jag var i stallet red jag ut med Amy. Det finns en väldigt bra markväg med en lång backe där man kan alternera låg form och genomsläpplighet. Sen skrittar man neråt och gör både förhållningar och lägger in lite halter. Både jag och Amy var nöjda efteråt;)

Carina

Presentation


VÄLKOMMEN TILL MIN BLOGG!!!

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4
5
6
7 8 9 10 11 12
13
14 15 16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2013 >>>

Fråga mig

5 besvarade frågor

Senaste inläggen

Väderprognos

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards