Alla inlägg den 14 april 2013

Av Carina Andersson - 14 april 2013 00:43

Mycket halvdant blev det denna lördag och det började redan natten till den, då jag inte sov någon längre stund;( Bosse och jag hade bestämt att äta lördagsfrukost tillsammans, trots min sena kvällstur dagen innan. Frukosten som sådan blev inte halvdan däremot var familjen halverad. Mathias jobbade och Marcus mådde halvdant ( feber, ont i halsen, huvudvärk) så det var bara Bosse och jag. Äggen vart ok i alla fall;)
Därefter åkte jag till Trolleholms Ryttarförening och tittade på dressyrtävling;) Carina startade två hästar och placerade sig som etta samt sexa!!! Stort grattis Carina!! Roligt att träffa en massa "kändisar" och prata häst!! Jag passade även på, lördagen till ära, att äta föreningens goda kakor!! Längtar själv efter att ut och tävla igen!! Nu var det väldigt längesen;(
På vägen hem körde jag inom stallet och mockade. Ett besök hos Amy i hagen......givetvis med morötter med mig och nospussar;)
Duschade, fikade men sen hände nåt......jag fick ont i ryggen igen!! Bara kom, som en blixt från klar himmel;( Trevligt, då jag skulle iväg och jobba kväll;( På jobb fick jag hjälp och hittade två stycken kompressions lindor som jag fick vira som en gördel för att överhuvudtaget kunna hålla mig upprätt;( En tant var snäll och erbjöd mig Voltaren salva som jag fick försöka smeta ut i mellan lindorna. Jag har rört mig som en zombie men jag lyckades på nåt sätt klara jobba, kvällen ut. Så prata om halvdan, även här!
Sen ringde Bosse och då visar det sig att Marcus smittat honom med sin förkylning! SUCK!
På vägen hem från jobb blev jag, åter igen stoppad av polisen för körkorts samt nykterhetskontroll.....
Nu ska jag gå och lägga mig och dra nåt gammalt över mig och be en bön om att ryggen samt gubben och sonen mår bättre i morgon!
Carina

Presentation


VÄLKOMMEN TILL MIN BLOGG!!!

Kalender

Ti On To Fr
1
2 3 4
5
6
7
8 9 10 11
12
13
14
15 16 17 18 19 20 21
22
23 24 25 26
27
28
29 30
<<< April 2013 >>>

Fråga mig

5 besvarade frågor

Senaste inläggen

Väderprognos

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards