Alla inlägg den 8 april 2013

Av Carina Andersson - 8 april 2013 22:33

Fridag i dag, denna måndag men jag har inte mått så lyckat;( Jag har, sedan många år tillbaka haft problem med migrän men efter att ha fått Betablockerare så har jag inte haft några större anfall på ett par, tre månader. Säg den lycka........huvudvärk både i förrgår, går och idag;( Usch, jag blir så trött på det!! Inte nog med att man har så jäkla ont och man blir drabbad både fysiskt samt psykiskt sen blir man, till på "köpet" misstrodd med, för det är ju inget som SYNS på en;((
Så denna fridag har bestått av att gå från sängen till soffan och ta en massa tabletter:(
Senare på eftermiddagen kändes det något bättre och vi skulle hämta hem min bil från servicen. Priset på 3000:- hade ökat till 9000:- då de upptäckt en hel del andra grejor som behövde åtgärdas;(
Hm, så billigt det blev och så himla roligt det känns att lägga så mycket pengar, på en bil!
Den enda fördelen är att den kändes bra att köra och att lampskrället är släckt;)
Såg förresten min framtida bil...........en ny VIT V-70;))) Bra tips till dig, Bosse;))

Då jag jobbat har Amy fått vila lite och jag var, mer eller mindre, tvungen att rida henne ikväll, fast jag mådde som jag gjorde. Bosse var snäll och hjälpte mig med mockningen så jag kunde rida ut. Det blev en härlig runda som både jag o Amy njöt av!!

Wilma går in i sin 8:e vecka. Det börjar produceras mjölk i juverna. Hon är mer rädd om sig och mer "värdig" på nåt sätt;) Hon är fortfarande väldigt sugen på mat och annat gott;)
Det mesta här hemma är förberett och det enda som ska köpas in är ett gäng med handdukar. Till helgen ska vi börja tempa henne så vi kan följa samt upptäcka en nedgång, vilket är ett av tecknen på att förlossningen är på närstående!
Både hon och jag tycker det är mysigt att klappa på magen och fast jag tycker tiden gått relativt snabbt sen parningen, så börjar jag tycka att tiden fram till nästa vecka känns otroooooligt LÅNG!!!!!!!

Carina

Av Carina Andersson - 8 april 2013 00:18

Sent inlägg igen på grund av att jag jobbat kväll! Nu känner jag mig mer än nöjd av att åter vara hemma och har bänkat mig i soffan;) Jag har fått mitt kvällskaffe och en smörgås som Wilma hade stenkoll på;)! I morgon är jag ledig vilket är otroligt skönt att vara, speciellt på en måndag;)
I morgon skall min bil servas och det ska bli skönt att få slippa se den där orangefärgade lampan som lyst rätt länge nu.......Jag ska också få en ny spoiler/ skyddsplåt framtill som tyvärr fick sig en ordentlig tryckare för nån vecka sedan då jag inte kunde undkomma en stackars hare:((
Ett "fattigt" inlägg i kväll men nu är det natti! Jag hoppas att alla ni, får en riktigt bra måndag!!!!
Carina

Presentation


VÄLKOMMEN TILL MIN BLOGG!!!

Kalender

Ti On To Fr
1
2 3 4
5
6
7
8 9 10 11
12
13
14
15 16 17 18 19 20 21
22
23 24 25 26
27
28
29 30
<<< April 2013 >>>

Fråga mig

5 besvarade frågor

Senaste inläggen

Väderprognos

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards