Alla inlägg den 21 april 2013

Av Carina Andersson - 21 april 2013 22:22

I natt har jag inte sovit någon längre stund vilket säkert beror på en blandning mellan att man vänt på dygnet, spänning och lite svårt att koppla av. Man vill ju ha stenkoll på de små;) Tillika kan vi ju inte ha kallt i sovrummet när bebisarna är där.
Hur som helst resulterade denna natt utan sömn i en huvudvärk av icke dess like:(
Senare eftermiddag åkte jag ner till skogen med Bettan och Lucky och efteråt kändes det faktiskt bättre. På vägen hem fick jag åter se vilt, denna gången var det en ganska stor räv som sprang över vägen!
I morgon är planerna att uppdatera hemsidan. Bosse mår, tack och lov, bättre nu och ska arbeta igen.
I valplådan är det antingen sova, matdags eller bli allmänt ompysslade av sin mammi och så är det men i omvänd ordning mer eller mindre, hela dygnet;)) Det knorras, gnyrs, smaskas och i bland nåt pip om man inte hittar rätt. Nu börjar de till och med knuffa undan varandra från tuttarna;))
Deras små nosar börjar bli delvis svarta nu och likaså de små trampdynorna. Om man kliar dem lite lätt uppe vid nacken "svarar" dem med ett litet bakben som viftar i luften;)
Dem drömmer väldigt och då rycker det alltifrån i mungipor, någon skrynkla i pannan som veckas eller den lilla tungan som plötsligt sticker ut. I mellan åt går drömmen lite vildare till och då "springer" dem med sina små, tjocka ben ( ja, dem är faktiskt tjocka) och helt plötsligt kan de ta ett litet skutt fram;))

När dem äter ska vi nog inte tala om någon bra svansföring:)) Precis i början, när dem fått tag i varsin spene ställer dem svansen rakt upp i luften, därefter börjar den vibrera. Det är när mjölken rinner till.

Carina

Presentation


VÄLKOMMEN TILL MIN BLOGG!!!

Kalender

Ti On To Fr
1
2 3 4
5
6
7
8 9 10 11
12
13
14
15 16 17 18 19 20 21
22
23 24 25 26
27
28
29 30
<<< April 2013 >>>

Fråga mig

5 besvarade frågor

Senaste inläggen

Väderprognos

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards