Alla inlägg den 15 april 2013

Av Carina Andersson - 15 april 2013 00:25

Så, ett mindre inlägg, så innan midnatt! Denna söndag har strax passerat och jag har endast två kvällar att jobba innan jag går på valpledighet;)) Idag har jag börjat tempa Wilma och lagt fram alla de saker som kan vara praktiskt att ha till hands vid valpningen. Stackars Bettan får nu sova med colliebollarna och det var inte förutan jag tyckte synd om henne;((( Nu är både hon och Wilma bortskämda med att sova hos oss.
I morgon går Wilma in i sin sista vecka på dräktigheten!!!!

Min rygg har gjort mindre ont idag, tack och lov men tigerbalsam, smärtstillande och kompressionslindor är till stor hjälp! Jag glömde ju att skriva igår att smärtan eller ryggåkomman gjorde att jag fick domningar i benen;( Då, om inget annat, blev man ju lite orolig;(
Alla kära tanter jag haft dessa dagarna har undrat hur det var med mig och hade bara omtanken kunnat hjälpa, då hade jag inte haft ont!;))
Min man däremot är väääääääääldigt dålig........Han är ju förkyld;) Nu ska jag, i och för sig, inte vara taskig för han brukar inte bli gnällig i det första taget och han ÄR verkligen förkyld men..........

Jag kommer ihåg en smårolig historia från min tid på sjukhuset och en arbetskollega/bästa vännen kom till eftermiddags passet. Hon berättade att hennes man var förkyld och det var, enligt mannen en FRUKTANSVÄRD förkylning;) Jag kom då på idéen att jag/vi kunde ringa hem till honom ( han visste ju inte om att vi jobbade samma pass och således var på sjukhuset tillsammans) så jag ringde och frågade om min väninna var hemma. Nej, det var hon inte, då hon hade åkt till jobb, sa han. Jag undrade då; Men, vad du låter konstig, sa jag varpå han säger, ja, jag är förkyld!! Men din stackare, det är ju inte bra........Nu hör det till saken att vi höllt på att kissa ner oss, som vi fick hålla inne med skrattanfallet!!! Vi har, i efterhand berättat för honom och han har, tillika fått höra det, mer än en gång;))))) Vi tycker i alla fall att det är lika roligt varenda gång!!! Stackare!!

Nu, är det dags att sova!
Carina


Presentation


VÄLKOMMEN TILL MIN BLOGG!!!

Kalender

Ti On To Fr
1
2 3 4
5
6
7
8 9 10 11
12
13
14
15 16 17 18 19 20 21
22
23 24 25 26
27
28
29 30
<<< April 2013 >>>

Fråga mig

5 besvarade frågor

Senaste inläggen

Väderprognos

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards