Alla inlägg den 26 februari 2013

Av Carina Andersson - 26 februari 2013 22:26

Himla tur att man inte är en bil med den reaktionsökningen jag haft idag, i sådant fall hade man befunnit sig på skroten;) I morse blev jag väckt av alla övriga i familjen som skulle upp och iväg så det var bara att pallra sig upp och släppa ut Wilma o Bettan. Väl inne igen var jag och tjejerna rörande överens om sängen kallade, så vi fick ett par timmar tillgodo i den varma, sköna sängen;))
Därefter fick vi göra lite nytta och småpysslade lite allmänt. Jag har haft lite halsont och känt mig lite halvdan så på eftermiddagen kurade jag ihop mig i soffan med en filt och tittade på TV. Jag brukar inte titta så värst mycket på TV, då tiden oftast inte räcker till men är man långledig, får man faktiskt passa på;) Jag uppskattar TV 8 olika program som En plats på landet, En plats i solen samt Property Ladder.
När mellansonen kom hem tyckte han att jag kunde hänga med honom på en powerwalk runda i skogen, här hemma omkring vilket var väldigt skönt och uppiggande! Både Wilma och Betty var fint tvåfärgade...........vita upptill och från magen och ner, näst intill svarta:) Resultatet av att inlandsisen försvinner och leran under kommer fram........
På kvällen åkte vi till stallet och jag red.
Jag har planer på att uppdatera hemsidan med ny layout och helst av allt vill jag ändra helt på den, då jag vill ha ett helt nytt utseende på den.

Carina

Presentation


VÄLKOMMEN TILL MIN BLOGG!!!

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5 6 7 8 9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19 20 21
22
23 24
25 26 27 28
<<< Februari 2013 >>>

Fråga mig

5 besvarade frågor

Senaste inläggen

Väderprognos

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards