Alla inlägg den 28 februari 2013

Av Carina Andersson - 28 februari 2013 23:28

Nya vårfärger, ny banner och länk till Flash's hemsida!
Kommentera eller skriv i gästboken så blir vi glada;)

Carina

Av Carina Andersson - 28 februari 2013 21:38

Fy, sjutton vilken seg natt jag hade:( Det började bra med att jag somnade snabbt men vaknar efter knappt en timme;( Då pratade mannen i sömnen PLUS att han körde STORA timmerlass;((( Efter några menlösa försök att få honom i annan andningsrytm genom att uppmana honom att vända sig om, vilket ändå resulterade att han vände sig MOT mig SAMT fortsatte med sina snarkningar, gav jag upp och tog täcke, kudde, Wilma, Bettan samt paddan med mig till soffan. Den sistnämnda kunde jag likaväl använda då jag var klarvaken samt irriterad! Då "normala" folk sover vid denna okristliga tidpunkt gav ju inte Facebook surfandet något nytt att läsa och likaså på mailfronten.... Så det fick bli en film......Till slut somnar jag då, äntligen och blir då åter igen väckt av mannen, för då var klockan sex och dax för honom att gå upp, utvilad.....SUCK!!
Jag behöver nog inte nämna att han stod på minuslistan....

Jag har bokat tid till Wilmas ultraljud.......Hua, nervöst! Vill ni ha reda på datumet eller ska jag vänta tills att vi, förhoppningsvis får bekräftat att hon är dräktig??? Fast just nu känns det som en EVIGHET tills dess;((
I dag har Amy fått vila då Bosse, Mathias, Marcus och jag har varit på handledarutbildning för övningskörning. Jag har varit väldigt anti emot detta och ansett att det varit ett sätt för att "mjölka" mer pengar på något som redan ÄR dyrt men får nog erkänna att det kan vara bra! Mycket av det som togs upp har man ju nytta av då man ska lära ut samt vad man ska tänka på.
I morgon tänkte jag kolla upp årets bokrea för att se om man kan göra nåt fynd;)
Carina

Presentation


VÄLKOMMEN TILL MIN BLOGG!!!

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5 6 7 8 9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19 20 21
22
23 24
25 26 27 28
<<< Februari 2013 >>>

Fråga mig

5 besvarade frågor

Senaste inläggen

Väderprognos

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards